POGLEDAJTE VENČANICU ZA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK: Da li je ovo vaš tip? (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

17.11.2022

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koja venčanica je idealna za vaš horoskopski znak?

POGLEDAJTE VENČANICU ZA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK: Da li je ovo vaš tip? (FOTO/VIDEO)

Foto: Izvor: Usplash/ Jonathan Borba

Odabir venčanice i horoskop svakako su u određenoj vezi, jer će svaki znak birati za sebe pogodnu venčanicu. Ako još uvek niste odabrale prikladnu venčanicu za sebe, onda ćemo vam pokazati šta obično devojke u vašem znaku biraju za svoj najsrećniji dan.

Na dan venčanja budući bračni par obećava jedno drugom da će se voleti, ali pre samog čina i izgovaranja "da", slede brojne pripreme koje znaju da zadaju prave muke! Venčanica je "slatka muka", a sam izbor iste je poseban trenutak za svaku mladu. Nekada mlade nisu sigurne koji je pravi izbor za njih, te je jedan poznati salon odlučio da napravi video u kom pokazuje kakva venčanica odgovara kom znaku. Video je pogledalo preko milion ljudi, a oduševljene komentare ostavljale su pretežno žene.

Tako da možemo videti da će se Škorpije odlučiti za usku i izazovnu haljinu, Strelac za smelu, čipkastu haljinu pufnastih rukava, a fotografije pogledajte u galeriji ispod:

I to nije sve, ona je u još jednom videu pokazala predloge venčanica:

 

 

Da li biste i vi izabrali ovakvu venčanicu prema vašem horoskopskom znaku?

Vatreni znakovi -  Ovan, Lav i Strelac - trudiće da se impresioniraju i kupiće smelu venčanicu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Vazdušni - Blizanci, Vaga i Vodolija - više su za inovativna rešenja, pa će birati neobične venčanice. Vodeni - Rakovi, Riba i Škorpije biraće romantiču venčanicu koja odiše nežnošću. Zemljani - Bik, Devica i Jarac pre će nositi klasičnu haljinu i okrenuće se eleganciji i stilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading