KRISTIJANO OVO NIJE MOGAO NI DA SANJA: Ronaldov zaštitni znak zavisi od Uzbekistanca

Autor:

Sport

05.12.2022

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac se eventualnom selidbom u Saudijsku Arabiju oprašta od vrhunskog fudbala.

KRISTIJANO OVO NIJE MOGAO NI DA SANJA: Ronaldov zaštitni znak zavisi od Uzbekistanca

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Uzbekistanski fudbaler iz Al Nasra Džalolidin Mašaripov najavio je spremnost da ustupi svoj broj sedam Kristijanu Ronaldu. Naravno, uslov je da slavni Portugalac pređe u klub iz Saudijske Arabije.

 

 

- Al Nasr ima ne mnogo, nego baš mnogo novca. Čuo sam da je klub ponudio ugovor Kristijanu Ronaldu. On će odlučiti da li će doći u klub. Kristijano Ronaldo je Kristijano Ronaldo. Bićemo srećni ako dođe i uzme broj sedam. Igrači te klase moraju se poštovati - rekao je Džalolidin Mašaripov za "Šampionat Azija" i ponosno dodao:

- Kristijano Ronaldo će uzeti sedmicu od Mašaripova, a ne od nekog drugog igrača.

Podsetimo, prema pisanju medija, Kristijano Ronaldo bi trebalo da potpišem dvoipogodišnji ugovor sa Al Nasrom. U Saudijskoj Arabiji bi trebalo da zarađuje oko 200 miliona evra godišnje.

Slavni 37-godišnji Portugalac više nije igrač Mančester junajted nakon skandaloznog intervjua u kojem je kritikovao upravu kluba, menadžera Erika ten Haga i bivše saigrače.

Ronaldo će ovim potezom praktično reći zbogom vrhunskom fudbalu i od Nove godine će igrati na stadionu kapaciteta 25.000 mesta. Sa igračima koji verovatno nisu mogli ni da zamisle da će deliti svlačionicu sa jednim od najvećih fudbalera današnjice.

U Rijadu će mu trener biti Rudi Garsija, a društvo će mu praviti i Španac Alvaro Gonzales, Kolumbijac David Ospina, Kamerunac Vensan Abubakar, Brazilci Luiz Gustavo i Taliska… 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading