PORTUGALSKA JAVNOST U ŠOKU: Kristijana Ronalda izbacuju iz reprezentacije?

Autor:

Sport

04.12.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi problemi za jednog od najboljih fudbalera današnjice

PORTUGALSKA JAVNOST U ŠOKU: Kristijana Ronalda izbacuju iz reprezentacije?

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo u toku Svetskog prvenstva raskinuo je ugovor sa Mančester junajtedom, a sada ga čeka novo neprijatno iznenađenje.

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI OVDE

Naime, nervozan je bio iskusni napadač kada je zamenjen protiv Južne Koreje, bilo je i psovki upućenih selektoru Fernandu Santošu, a sada iz njegove domovine stižu šokantne tvrdnje. Prema istraživanju renomirane "A Bole", čak 70 odsto navijača fudbalske reprezentacije Portugalije ne želi prvu zvezdu među startnih 11 na utakmici osmine finala sa Švajcarskom.

Ova vest nije toliko neočekivana kada se u obzir uzme njegov učinak u grupnoj fazi. Na prethodne tri utakmice je postigao jedan gol (penal protiv Gane), svaki put je zamenjen, što uvek teško podnosi. Nije mnogo ni učestvovao u igri, a blede partije odjeknule su i kod navijača popularnih Navigatora. Oni koji ga ne vole reći će da je njegovo vreme prošlo, da je previše samoživ, da se ne raduje kad saigrači iz reprezentacije postignu gol već mu je bitan samo lični učinak, posebno mu se zamera protest kod gola Bruna Fernandeša. Zbog toga većina Portugalaca smatra da bi za selekciju bolje bilo da njegovo mesto zauzmu Rafael Leao, Andre Silva…

Republika

Foto: Starsport

Selektor Portugala Fernando Santoš

– Ne sumnjam da bi trebalo da bude u prvih jedanaest protiv Švajcarske. Nije postigao gol jer lopta nije stizala kvalitetno do Ronalda. Napadač živi od onoga što izgradi tim – poruka je Leonela Pontesa, bivšeg pomoćnika selektora.

Nema sumnje da bi eventualna odluka selektora Santoša odjeknula u fudbalskoj javnosti, ali radikalni potezi nekada su i odlučujići.

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading