CRNO NA BELO: Ronaldo UNIŠTIO velikana kao Mesi Barselonu!

Autor:

Sport

04.12.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureo tajni dokument - Portugalac ne prašta!

CRNO NA BELO: Ronaldo UNIŠTIO velikana kao Mesi Barselonu!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Juventus se nalazi u žestokim finansijskim neprilikama, naročito posle ostavke Andree Anjelija, a situacija je dodatno pogoršana zahtevom bivšeg fudbalera Kristijana Ronalda.

"Gazeta" je otkrila da je Portugalac uputio zahtev da mu se isplati 20 miliona evra, bez razumevanja za gubitke giganta, koji su proizvedeni pandemijom koronavirusa. 

Ronaldo je javno govorio da se složio sa smanjenjem plate, ali je u tajnosti potpisao ugovor koji mu garantuje ovaj iznos, čak i u slučaju da ode iz kluba. Ronaldo je tražio od advokata da provere situaciju i prouče finansijsko stanje Juventusa pre nego što je podneo zahtev - navodi "Gazeta delo Sport".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ronaldo "odrao" Juve

Podsetimo da je KR7 za Staru damu igrao u periodu od 2018. do 2021. godine, potom se preselio u Mančester junajted sa kojim je raskinuo ugovor, a njegov potez prema Juventusu mnogi porede sa ugovorom Lionela Mesija koji je skupo koštao Barselonu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading