Crvena zvezda povlači broj iz upotrebe u čast VELIKE LEGENDE!

Autor:

Sport

03.12.2022

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan potez na "Marakani".

Crvena zvezda povlači broj iz upotrebe u čast VELIKE LEGENDE!

Foto: Starsport

Gasprom

Skupština Crvene zvezde potvrdila je odluku Upravnog odbora o povlačenju dresa sa brojem 11 po završetku tekuće sezone, u čast legendardnog fudbalera crveno-belih Dragana Džajića.

- Nema reči kojima bih mogao da zahvalim na velikom priznanju kao što je povlačenje dresa sa brojem 11. Kada provedete 60 godina u Crvenoj zvezdi i potom dobijete priznanje, onda zaista morate da budete srećni i zadovoljni - rekao je Džajić na vanrednoj sednici Skupštine Crvene zvezde, a prenosi klub.

Foto: Starsport

Dragan Džajić je jedna od najvećih legendi Crvene zvezde

Dres sa brojem 11 je treći koji su crveno-beli povukli iz upotrebe, posle broja 12, koji je posvećen navijačima Crvene zvezde, kao i broja 26, koji je povučen nakon smrti Gorana Gogića.


- Kada je reč o Crvenoj zvezdi, nastaviću da do kraja života pokušavam da dam mali, bilo kakav doprinos za razvoj i uspešnost kluba u budućnosti. Hvala svim ljudima koji su dali inicijativu da se dres sa brojem 11 povuče, kao i onima koji su doneli tu odluku. Veliko zadovoljstvo ste mi učinili - dodao je legendarni fudbaler.

Ovo će imati najveći uticaj na Osmana Bukarija, krilnog napadača Crvene zvezde, koji nosi upravo 11, pa će od naredne sezone, pod uslovom da ostane na "Marakani", morati da pronađe novi broj.

Trenutno je u Superligi Srbije pauza zbog Svetskog prvenstva u fudbalu, a crveno-beli imaju deset bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading