BOMBA SVETSKIH RAZMERA: Leo Mesi i Kristijano Ronaldo ZAJEDNO u timu?!

Autor:

Sport

16.11.2022

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spojiće ih legendarni fudbaler.

BOMBA SVETSKIH RAZMERA: Leo Mesi i Kristijano Ronaldo ZAJEDNO u timu?!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi

Bivši engleski reprezentativac i vlasnik MLS franšize Intera iz Majamija Dejvid Bekam zainteresovan je da po završetku Svetskog prvenstva angažuje fudbalera Mančester junajteda Portugalca Kristijana Ronalda, prenose britanski mediji.

Bekam je već kontaktirao menadžera portugalskog fudbalera Žorža Mendeša, koji je navodno najavio mogućnost da se Ronaldo posle Mundijala preseli u Ameriku.

Ronaldo je pre nekoliko dana dao intervju britanskom novinaru Pirsu Morganu, koji je izazvao potrese u engleskom klubu. Portugalac je rekao da se oseća izdanim od strane Mančester junajteda i istakao da su pokušali da ga oteraju sa "Old traforda". On je istakao da ne poštuje Ten Haga i dodao da porodicu Glejzer, koja je vlasnik Mančester junajteda, ne interesuju sportski rezultati kluba.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

 


Britanski mediji navode da Ronaldo sada traži izlaz iz kluba, a jedna od mogućnosti je i prelazak u MLS ligu. On ima ugovor sa Mančester junajtedom do kraja sezone, a trenutno se sa reprezentacijom Portugalije priprema za SP u Kataru.

Ova vest je odjeknula u fudbalskom svetu kao bomba, s obzirom na to da se u vezu za Interom iz Majamija već neko vreme dovodi i Lionel Mesi. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

 

Kako je ranije preneo britanski "Atletik", Mesi već neko vreme tajno pregovara sa Interom, a uprava kluba ubeđena je da može da nagovori Argentinca da karijeru nastavi u MLS ligi.

Sigurno da bi Mesi i Ronaldo u istom klubu bili nezaustavljiv tandem i da bi navijači u Americi, ali i širom planete uživali u njihovim čarolijama, a ostaje nam da vidimo da li će do transfera doći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading