TRESE SE TOPČIDER: Eraković na pragu Humske

Autor:

Sport

15.11.2022

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vicešampion Srbije naciljao pojačanje.

TRESE SE TOPČIDER: Eraković na pragu Humske

Foto: Starsport

Koreografija grobara na Ligi šampiona

FK Partizan će u januarskom prelaznom roku pokušati da dovede crnogorsog vezistu Novicu Erakovića, koji igra za Sutjesku iz Nikšića.

Navodno su preliminrani razgovori između crno-belih i Nikšićana, na čijoj klupi sedi nekadašnji fudbaler "Parnog valjka" i bivši član stručnog štaba tima iz Humske, već obavljeni, preneo je "Sport klub".

Meta Partizana igra na poziciji centralnog veznog i prema specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" vredi 275 hiljada evra.

Erakoviću po završetku sezone ističe ugovor sa Sutjeskom, a glavni rivali Partizanu za njegov potpis biće Vojvodina, Rijeka i Koper.

Ovaj 22-godišnji fudbaler je najbolji igrač Sutjeske ove sezone, a na 17 utakmica u svim takmičenjima je postigao tri gola i imao je četiri asistencije.

Sjajnim igrama u dresu kluba sa stadiona kraj Bistrice je Eraković čak zaslužio i poziv u reprezentaciju Crne Gore za prijeteljske mečeve sa Slovačkom i Slovenijom.

Crnogorci će u četvrtak, 17. novembra, dočekati Slovake u Podgorici, dok će tri dana kasnije gostovati Sloveniji u Ljubljani.

Na tim utakmicama će Eraković moći dodatno da se dokaže crno-belima, koji bi ga rado već u januaru doveli u Humsku.

Novica Eraković je fudbalom počeo da se bavi igrajući baš za Sutjesku u kojoj je i proveo čitavu dosadašnju karijeru, izuzev sezone 2018/19 koju je proveo na pozajmici u Lovćenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
stane

16.11.2022 21:33

Mafijaši pod kauciijom deli lekcije drugima kao paravan a završava sve ispod žita.