Hrvatski talenat PAO NA DOPING TESTU! Svi su IZNENAĐENI, čeka ga SUSPENZIJA!

Autor:

Sport

13.11.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predviđali su mu blistavu karijeru.

Hrvatski talenat PAO NA DOPING TESTU! Svi su IZNENAĐENI, čeka ga SUSPENZIJA!

Foto: Tanjug/AP

Mario Vušković

Neočekivane i šokantne vesti stižu nam iz Nemačke.

Talentovani, 20-godišnji, hrvatski fudbaler, Mario Vušković, koji trenutno nastupa za Hamburg, pao je na doping testu i suočava se sa suspenzijom.

Vušković je bio pozitivan na prvom nalazu, ali može da zahteva i drugu analizu. Ovu vest potvrdio je Fudbalski savez Nemačke, a testiranje je izvršila Nemačka antidoping agencija.

Hrvat je bio pozitivan na EPO, odnosno doping preko krvi i svi su iznenađeni zbog toga.

- Možemo potvrditi kako je naš igrač Mario Vušković pod istragom i to nas veoma iznenađuje. Privremeno smo ga povukli sa svih aktivnosti ekipe kako bismo i njega i klub zaštitili od dalje štete. Kada saznamo više detalja, bićemo transparentni u njihovom objavljivanju - naveo je u saopštenju Hamburg.

Vušković je ponikao u redovima RNK Split, a zatim je stigao do seniorskog tima Hajduka za koji su svojevremeno igrali njegov otac i deda. Usledila je pozajmica u Hamburg tokom leta 2021. godine, a zatim i otkup njegovog ugovora.

Predviđala mu se velika karijera, bio je standardan u svim mlađim kategorijama reprezentacije Hrvatske i verovalo se da bi u narednim sezonama mogao da postane deo seniorskog tima naših komšija. Ipak, sada je sve to dovedeno u pitanje.

Mario Vušković je ove sezone bio standardan u Hamburgu, odigrao je ukupno 18 utakmica u svim takmičenjima, postigao dva, a namestio jedan gol. Prema sajtu Transfermarkt trenutno vredi pet miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading