Ćiro Blažević u lošem stanju

Autor:

Sport

10.11.2022

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ćira Blažević - legenda jugoslovenskog fudbala!

Ćiro Blažević u lošem stanju

Foto: www.profimedia.rs

Proslavljeni jugoslovenski i hrvatski fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević (87), nalazi se jako teškom stanju.

To je potvrdio i sam Ćiro koji se već neko vreme bori sa opakom bolesti:

- Sine, još sam gore nego ranije. Idem ka kraju, ne mogu lagati. Da sam dobro, kad nisam. Jetra mi je puna metastaza, nije mi do fudbala - tužno je rekao Blažević u intervjuu za "Kurir".

Republika

Foto: Starsport

Miroslav Ćiro Blažević

Blažević je 1998. godine sa selekcijom Hrvatske došao do trećeg mesta na Mundijalu u Francuskoj, pobedom nad selekcijom Holandije. Prethodno, "vatreni" su sa 2:1 poraženi u polufinalu od domaće selekcije.

U bogatoj karijeri, Ćiro je vodio veliki broj klubova i reprezentacija, a poslednji posao imao je na klupi Zadra 2014. godine.

Blažević je 10. avgusta 2008. godine postao selektor Bosne i Hercegovine zamenivši Meha Kodra. Bosna i Hercegovina je bila druga u kvalifikacionoj grupi za SP 2010. iza prvoplasirane Španije. U baražu je izgubila od Portugala sa 1:0 u oba meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cuki Nikolić

10.11.2022 09:09

Molim Vas, molim sve novinare.... Sa bolešću, instrumenta, o bolesti, lokativ. I još... Bol je u srpskom jeziku imenica muškog roda, taj bol, a ne Tropiko bend, ta bol. Hvala od srca, ako usvojite primedbu💓