HRVATSKA STREPI: Veliki problem za komšije - najbolji igrač propušta Svetsko prvenstvo?

Autor:

Sport

10.11.2022

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvati su se neočeivano našli u velikom problemu, samo deset dana pred Mundijal.

HRVATSKA STREPI: Veliki problem za komšije - najbolji igrač propušta Svetsko prvenstvo?

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski navijači

Joško Gvardiol, mladi hrvatski štoper koji nastupa za RB Lajpcig, doživeo je prelom nosa na utakmici Bundeslige, koju je njegov Lajpcig sa 3:1 rešio u svoju korist protiv ekipe Frajburga.

Gvardiol je meč krenuo u startnoj postavi, ali je već posle 23 minuta mora da napusti "Red Bul Arenu", jer je posle sudara sa Vilijem Orbanom, njegovim saigračem, doživeo prelom nosa.

- Čuo sam od Joška da je slomio nos. Njegovo oko je takođe jako natečeno. Izgleda poput boksera nakon 12. runde protiv snažnog protivnika - rekao je trener Lajpciga Marko Roze nakon trijumfa.

Foto: Tanjug/AP

Joško Gvardiol (32) je nezamenljiv član Lajpciga

Gvardiol je napustio teren krvavog lica i u potpunosti zatvorenog levog oka, ispod kog se pojavio veliki otok. Nakon utakmice, Gvardiol je prebačen u bolnicu i iščekuje konkretnije rezultate lekarskih analiza.

Ovo je ogroman problem za naše susede, pošto je Gvardiol jedan od najboljih mladih štopera na svetu, a njegova trenutna vrednost je procenjena na 60 miliona evra, čime je ubedljivo najskuplji hrvatski fudbaler, a prati ga Mateo Kovačić, koji vredi 40 miliona.

Mlada nada svetskog fudbala ima malo više od deset dana da se oporavi, pošto Hrvati igraju svoj prvi meč na Mundijalu 23. novembra, a rival će im biti selekcija Meksika. U grupi F se uz ove dve selekcije nalaze i Belgija i Kanada. Tri dana pre počinje turnir, a prvi će na teren domaći igrači i fudbaleri Ekvadora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading