Lalatović NASTAVLJA RAT sa Lazetićem BRUTALNIM rečima: Nosiš pelene umesto gaća, tvoja hrabrost mi je poznata!

Autor:

Sport

13.11.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ovo je moje poslednje javno obraćanje tebi", istakao je trener niškog Radničkog.

Lalatović NASTAVLJA RAT sa Lazetićem BRUTALNIM rečima: Nosiš pelene umesto gaća, tvoja hrabrost mi je poznata!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Primirje je kratko trajalo, rat Nenada Lalatovića i Žarka Lazetića nastavljen je već posle meča u kom je TSC savladao niški Radnički sa 2:0.

Lalatović je prvo istakao da mu je sudija rekao da mu je "naređeno" da ga isključi usled "bilo koje reakcije"a Lazetić nije želeo da prisustvuje konferenciji za medije posle meča jer, kako je istakao, ne želi da bude deo rijalitija i da sluša o teorijama zavere.

Ceo slučaj nastavio se novom reakcijom Nenada Lalatovića koji je, u izjavi za Kurir, brutalnim rečima udario na trenera TSC-a.

- Prvi put sam ti, Lazetiću, oprostio što si mi decu spomenuo javno. To nisi smeo. Ja tvoju decu nikad nisam pomenuo. Ni javno, ni privatno. Nikada. Drugo, nisi prisustvovao konferenciji za medije i to je tvoja sramota. Treći tvoj bezobrazluk je taj što si rekao da nećeš da prisustvuješ mom, kako si nazvao, 'rijalitiju' od konferencije - rekao je Lalatović, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

 

- Poštovao sam te Lazetiću, ali ti ne znaš šta znači ta reč. Biće prilike, jednog dana ću ti reći mnogo toga. Molim Boga da i ti mene pogledaš u lice i kažeš sve. Tvoja hrabrost mi je poznata, pa bih voleo da mi sve što imaš kažeš u lice. Ja znam da si ti čovek koji nosi pelene umesto gaća jer si zaštićen zbog brata. Do sada je pet puta trebalo da budeš isključen sa utakmica, ali zahvaljujući tome što imaš brata si kao beli medved. Sve sudije se žale na tebe, ali ne smeju da te isključe jer se boje što ti brat radi u FSS. Za razliku od tebe ja ne vređam sudije. Ovo je moje poslednje javno obraćanje tebi.

Da li će se sve završiti na ovim rečima ili će rat dobiti i nastavak ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sta je bre ovo

13.11.2022 18:46

LALAT bolesnik. A kad ce KAZNA.