LUDA KUĆA! Uličarsko ponašanje bivšeg trenera Zvezde na klupi velikana: Jurio sudije, pa DAVIO pomoćnika - ŠOK je blaga reč! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.11.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomračanje uma nekadašnjeg stratega crveno-belih šokiralo iransku javnost.

LUDA KUĆA! Uličarsko ponašanje bivšeg trenera Zvezde na klupi velikana: Jurio sudije, pa DAVIO pomoćnika - ŠOK je blaga reč! (VIDEO)

Foto: Starsport

Sa Pinto tokom Večitog derbija

Mandat portugalskog stručnjaka Rikarda Sa Pinta na klupi iranskog velikana Estregala ostaće upamćen po brojnim skandalima. Bivši trener Crvene zvezde došao je u žižu iranske javnosti pre nešto više od mesec dana, kada je obezbeđenje moralo da reaguje pošto je jurio sudije, a sada je napravio još jedan incident.

Naime, isplivao je snimak sa meča Estregala i Havadara tokom kojeg se Portugalac skandalozno ophodio prema svojim asistentima. Sa Pinto se konstantno svađao sa pomoćnicima, a jednog od njih je čak uhvatio za vrat?!

Kako je to izgledalo možete pogledati u videu.

 

 

Poznato je da Iran važi za izuzetno konzervativnu sredinu, te je pitanje kako će Sa Pinto nastaviti da radi posle brojnih "gafova".

Podsećanja radi, Portugalac je sedeo na klupi našeg najtrofejnijeg kluba tokom prolećne sezone 2013. godine, kada je nasledio Aleksandra Jankovića. U skladu sa svojim temperamentom, i "Marakanu" je napustio na buran način, uoči početka priprema za novu sezonu, nezadovoljan činjenicom da ne zna sa kojim sastavom će raspolagati.

Neke stvari se očigledno ne menjaju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading