REKORD KARIJERE: Bivši fudbaler Crvene zvezde igra kao u TRANSU!

Autor:

Sport

10.11.2022

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno mu je prijala promena sredine.

REKORD KARIJERE: Bivši fudbaler Crvene zvezde igra kao u TRANSU!

Foto: Starsport

Kristijan Pićini i Ohi

Kristijan Pićini, bivši desni bek Crvene zvezde, a sada fudbaler Magdeburga, blista u dresu novog tima u "Cvajti", drugoj fudbalskoj ligi u Nemačkoj.

Pićini je ovog leta napustio crven-bele, nakon što je prošao pripreme sa Dejanom Stankovićem, tadašnjim trenerom Zvezde, ali je na kraju došlo do sporazumnog ugovora, pa je Italijan bio slobodan u potrazi nove sredine.

Foto: Starsport

Pićini na derbiju protiv Saše Zdjelara

Na kraju, italijanski fudbaler je završio u Magdeburgu, gde u poslednje vreme igra kao preporođen, a prethodnog vikenda je ostvario i mali lični rekord, koji će mu sigurno značiti pred nastavak sezone.

Naime, Magdeburg je u gostima savladao ekipu Nirnberga sa 2:1, a Pićini, koji u novom timu igra i na poziji štopera, je postigao oba pogotka i svojoj ekipi doneo velika tri boda. Osim ova dva pogotka, bivši bek Crvene zvezde se u strelce upisao i u pobedi protiv Grojter Firta, pa trenutno u dresu novog kluba ima već tri postignuta gola na samo šest odigranih mečeva.

Pićini je definitvno razočarao na "Marakani", pošto je za šampiona Srbije odigrao samo 14 utakmica, na kojima nije postigao nijedan gol, ali je sebe očigledno pronašao u popularnoj "Cvajti".

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Posle 15 odigranih kola, Magdeurg se nalazi na 14. mestu na tabeli, sa 17 osvojenih bodova, samo bod više od Sandhauzena, koji je trenutno na poziciji koja vodi u baraž za opstanak.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading