MILOJEVIĆ PRED ČUKARIČKI: Ne bih da komentarišem suđenje

Autor:

Sport

09.11.2022

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski derbi igra se u četvrtak na Banovom brdu.

MILOJEVIĆ PRED ČUKARIČKI: Ne bih da komentarišem suđenje

Foto: FK Crvena zvezda

Miloš Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak gostuju Čukaričkom u zaostaloj utakmici sedmog kola Superlige Srbije.

- Čukaricki je u malom padu rezultata, ali ima dobar trend igre, kvalitetna su ekipa sa sjajnim igračkim kadrom i posebnim talentom u ofanzivi - izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević.

Utakmica na Banovom brdu igra se od 18.45.

- Imali su nesreću da ne ostvare povoljan rezultat na nekoliko utakmica, ali u pripremi meča im ukazujemo maksimalno poštovanje i spremamo se za susret, ne gledajući njihovu trenutnu formu - rekao je Milojević za klupski sajt.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

On je dodao da je fokusiran isključivo na igru svoje ekipe.

- Ne komentarišem suĐenje, jer se ne bavim faktorima na koje ne mogu da utičem. Ne želim tome da posvećujem pažnju. Usmeren sam na nas, da odigramo maksimalno ozbiljnu utakmicu i da angažovano odradimo sve zahteve i pristupimo meču kao da je prvi, a ne pretposlednji u ovom delu sezone. Moramo da zaboravimo psihološki umor i da damo sve od sebe da pobedimo utakmicu.

Milojević je naglasio da je zadovoljan bodovnim saldom, pogotovo ako se uzme u obzir da je ekipa od 11 utakmica, svega tri odigrala kod kuće.

- Mislim da smo u mnogim utakmicama mogli da pružimo bolju igru, ali bilo je mečeva gde smo bili veoma dobri. Svesni smo toga, ali uvek sebi postavljamo najviše ciljeve, tako da, želimo da unapredujemo i rezultat i igru i igrače. Znamo gde smo i šta smo i dobro je što imamo trend rezultata, koji ćemo, nadam se, nastaviti protiv Čukaričkog - poručio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading