ISKUSTVO, ZNANJE, LJUBAV PREMA ZVEZDI! Mijailović jedini kandidat za predsednika srpskog šampiona!

Autor:

Sport

09.11.2022

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbori za predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda održaće se 11. i 12. novembra 2022. godine na biračkom mestu – stadion "Rajko Mitić", Medija centar, u periodu od 10 do 18 časova.

ISKUSTVO, ZNANJE, LJUBAV PREMA ZVEZDI! Mijailović jedini kandidat za predsednika srpskog šampiona!

Foto: FK Crvena zvezda

Rok za podnošenje kandidatura istekao je 6.novembra 2022. godine, te vas ovim putem obaveštavamo da je jedini kandidat za predsednika FK Crvena zvezda aktuelni predsednik kluba Svetozar Mijailović.

U skladu sa Pravilnikom o izborima, danom raspisivanja izbora za predsednika FK Crvena zvezda zaključen je birački spisak.

Republika

Foto: Starsport

 

Svaki birač je u obavezi da sa sobom ponese ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu kojom se potvrđuje identitet kao i člansku kartu.

Na glasačkom listiću se nalazi jedan kandidat – Svetozar Mijailović, te se prema pravilniku o izborima FK Crvena zvezda glasa zaokruživanjem jednog od ponuđenih odgovora „za“ ili „protiv“.

Napomenuto je da članovi koji su se prijavili za glasanje preko interneta neće biti u mogućnosti da glasaju na biračkom mestu na stadionu “Rajko Mitić”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading