VREDAN JUBILEJ: Ponosnih 25 godina Visoke sportske i zdravstvene škole!

Autor:

Sport

08.11.2022

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svečano je bilo u jednoj od dvorana hotela „Hajat“ u Beogradu.

VREDAN JUBILEJ: Ponosnih 25 godina Visoke sportske i zdravstvene škole!

Foto: Fudbalski savez Srbije

Vredan jubilej, jubilej vredan ponosa,  25 godina postojanja, obeležila je Visoka sportska i zdravstvena škola strukovnih studija iz Beograda.

Lider u obrazovanju sportskih trenera i menadžera, zdravstvenih radnika, strukovnih fizioterapeuta i strukovnih medicinskih sestara, ova jedinstvena i visokoobrazovna ustanova bila je i jeste dom mnogih studenata koji su imena od ugleda u društveno – sportskom životu Srbije. 

Marko Nikolić, Vladan Milojević, Vanja Grbić, Dragutin Topić, Žikica Milosavljević, Ivana Maksimović, Boban Marjanović, ali i Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, kao i mnogi drugi uspešni pojedinci, svojim poverenjem u stručno nastavni kadar, potvrdili su samo obrazovni uticaj ove ustanove.

Goste na svečanosti pozdravili su prof. dr Jovan Šurbatović, predsednik Skupštine vlasnika udela Škole i dr Nebojša Ilić, predsednik Saveta škole. Domaćin se zahvalio i uručio zahvalnice mnogim institucijama sa kojima Visoka sportska i zdravstvena škola sarađuje, a među njima je i Centar za edukaciju fudbalskih trenera FS Srbije.

U prethodnih 25 godina mnoga velika imena srpskog i jugoslovenskog fudbala i sporta bila su u ulozi predavača, a njihova imena i karijere sve govore, Miljan Miljanić, Radomir Antić, Ilija Petković, Aleksandar Janković, Svetislav Pešić, prof. Branislav Pokrajac, dr Dane Korica, Lazar Grozdanović, Slobodan Popović, Žarko Paspalj, Bogdan Obradović, Aleksandar Marinković…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading