ŠVAJCARAC NAVIJA ZA SRBIJU: Predstavnici FIFA i UEFA poželeli sreću "Orlovima" u Kataru

Autor:

Sport

01.11.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivi govori u Staroj Pazovi.

ŠVAJCARAC NAVIJA ZA SRBIJU: Predstavnici FIFA i UEFA poželeli sreću "Orlovima" u Kataru

Foto: Starsport

Pozdrav kapitena Srbije Dušana Tadića i rekordera Aleksandra Mitrovića

Sednica skupštine Fudbalskog saveza Srbije održana je u utorak u Kući fudbala, u Staroj Pazovi, a njoj su prisustvovali predstavnici FIFA i UEFA.

Prvi od njih je reč dobio predstavnik UEFA Luka Nikola.

- Dobra vest danas je sto imamo kvorum i moguće je održati Skupštinu. Poslednji korak je da se izabere novi predsednik na četiri godine. Moram da obratim pažnju na povlačenje kandidature g. Bjekovića. Novi izbori moraće da budu održani u skladu sa fudbalskim procedurama FSS. Zahvaljujući reformama, FSS sad ima jaku pravnu osnovu i temelj za sve čime će se u budućnosti suočiti. Srbiji su potrebni mir i stabilnost, a Jovan (Šurbatović prim.aut) i njegov tim rade sjajan posao. Najvažnije je ono što radi Dragan Stojković sa "Orlovima" i na tome mora biti fokus fudbalske zajednice u Srbiji. Mi iz UEFA ćemo nastaviti da stojimo rame uz rame sa FSS, a nakon SP bićemo tu da pratimo izborni proces i pruzimo pomoć ako bude potrebno. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Luka Nikola

Nastavio je o predstojećem Mundijalu, gde se nada da će Brazil i Kamerun ispasti u grupnoj fazi.

Dolazim iz Švajcarske, pa sam malo pristrasan. Nadam se da ćemo ovoga puta i vi i mi proći u nokaut fazu na Mundijalu - rekao je Nikola.

Potom je za govornicu stao predstavnik FIFA Elhan Mamadov.

Verujem da ćete sjajno proći na Svetskom prvenstvu. Takođe, izuzetno smo zadovoljni razvojem ženskog fudbala u Srbiji - poručio je Mamadov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading