HAOS U STAROJ PAZOVI: Žarko Zečević napao Zvezdana Terzića (VIDEO)

Autor:

Sport

01.11.2022

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naelektrisana atmosfera u Kući fudbala.

HAOS U STAROJ PAZOVI: Žarko Zečević napao Zvezdana Terzića (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Žarko Zečević

Nekadašnji prvi čovek FK Partizan, gospodin Žarko Zečević, je na sednici skupštine Fudbalskog saveza Srbije dobio reč, a taj trenutak je iskoristio da oplete po Zvezdanu Terziću, generalnom direktoru FK Crvena zvezda.

Od 1985. godine navešću vam predsednike FSS. Tomaš Tomašević, Crvena zvezda, Nemanja Stanković iz Crvena zvezde, MIljan Miljanić iz Crvene zvezde, Zvezdan Terzić iz Crvene zvezde, Dragan Piksi Stojković iz Crvene zvezde i Slaviša Kokeza iz Crvene zvezde. Samo je Tomislav Karadžić bio iz Partizana. Isto je tako i sa generalnim sekretarima. O čemu se radi ovde? Zarad privatnih interesa urušavamo sve, pravimo ujdurmu kada reprezentaciji ide kako treba, kada nas čeka Mundijal i imamo veliko šansu da se plasiramo i na EURO. Žao mi je što Zvezdan Terzić nije tu, jer me javno proziva - rekao je Zečević, pa nastavio:

- Rekao je da Bjeković ili Zečević ne mogu da budu kandidati. Bolje da je rekao niko iz Partizana ne može da bude kandidat za predsednika FSS. Kada je trebalo da postane predsednik FSS nije izlazio iz moje i Nenadove kancelarije. Sada taj isti čovek ima obraza da se ovako obraća u javnosti - dodao je Zečević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading