"ORLIĆI" SE RAZGOROPADILI: Srbija brojala do 12 u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Autor:

Sport

04.11.2022

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiva pobeda naših fudbalera uzrasta do 17 godina.

"ORLIĆI" SE RAZGOROPADILI: Srbija brojala do 12 u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Foto: FSS

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije uspešno je započela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, pošto je pobedila nemoćni Gibraltar sa čak 12:0.

Tom pobedom su "Orlići" već obezbedili plasman u elitnu rundu kvalifikacija za šampionat Starog kontinenta, pošto je UEFA baš iz naše grupe izbacila selekciju Rusije, pa Srbija i domaćin Kipar trenutno imaju po tri boda, dok je Gibraltar završio takmičenje sa nulom.

Srbija - Gibraltar 12:0 (5:0)

/Delibašić 7, 44, Jovanović 13, 46, 82, Cvetković, 25, 31, Maksimović 68p, Sremčević 79, 86p, 90, 90+2/

STADION: "Stelios Kirikaides" (Pafos)

SUDIJA: Alesandro Dudik (Švajcarska)

SRBIJA: Džodić, Simić, Popović, Đurić, Vukojević, Petrović (od 46. Janković), Maksimović (od 72. Subotić), Cvetković (od 65. Tegeltija), Jovanović, Popović, Delibašić (od 46. Sremčević).

GIBRALTAR: Rakanjo, Pikok (od 46. Ošajder), Karington, Bird, Raš (od 58. Mauro), Gonzales, Perera (od 58. Ašod), Diaz, Duo (od 73. Smit), Skalon, Čipolina.

Izabranici selektora Aleksandra Lukovića su lako izašli na kraj sa nejakim autsajderom, pa je sve vreme pitanje bilo samo kolika će biti razlika na kraju.

Uroš Sremčević je sa četiri pogotka bio najefikasniji, het-trik je postigao Lazar Jovanović, po dva gola su dali Mihajlo Cvetković i Nikša Delibašić, dok je mrežu jednom zatresao i Andrija Maksimović.

Reprezentacija Srbije za igrače do 17 godina će u ponedeljak, 7. novembra, odigrati i utakmicu sa Kiprom, koja će biti susret za prvo mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading