LOŠE VESTI ZA FULAM: Problem za Aleksandra Mitrovića pred duel sa Sitijem!

Autor:

Sport

01.11.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra vest za Engleze, loša za navijače Fulama.

LOŠE VESTI ZA FULAM: Problem za Aleksandra Mitrovića pred duel sa Sitijem!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Mančester sitija dočekaće na svom stadionu Aleksandra Mitrovića i Fulam u subotu od 16 časova, u meču 15. kola engleske Premijer lige.

Pred duel Lige šampiona, u kom će Mančester odmeriti snage sa ekipom Sevilje, izjavu je dao i Pep Gvardiola, trener aktuelnog šampiona, koji je potvrdio da će se u konkurenciji za meč sa Fulamom naći i Kajl Voker i Kalvin Filips, reprezentativci Engleske.

Redovno sam razgovarao sa igračima i lekarima i oni znaju bolje od mene. Ali ono što čujem u svlačionici, verovatno će biti spremni - izjavio je španski strateg.

Republika

Foto: Starsport

Mitrović i Vlahović u dresu Srbije

To će dodatno ojačati, trenutno najbolju odbranu Premijer lige, što će predstavljati dodatan problem za Aleksandra Mitrovića i Fulam u pokušaju da dođu do novog pozitivnog rezultata u ovoj sezoni.

Osim njih dvojice, Gvardiola je optimista i kada je u pitanju Erling Haland, trenutno najefikasniji napadač u Evropi. Ipak, Halanda nećemo gledati protiv španske ekipe u šestom kolu Lige šampiona.

Ne želimo da rizikujemo, nema smisla. Nadajmo se da ćemo ga imati protiv Fulama u subotu - zaključio je Španac.

Fudbaleri Mančester sitija se trenutno nalaze na drugom mestu u Engleskoj, pošto imaju 29 osvojenih bodova iz 12 odigranih utakmica, dva manje od lidera Arsenala. Sa druge strane, Fulam je sedmi, koji ima 19 bodova, ali uz jedan odigran meč više.

Pre tog susreta, "građane" očekuje meč u eltinom fudbalskom klupskom takmičenju, gde u sredu od 21 čas dočekuju ekipu Sevilje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading