KATASTROFA za Aleksandra Mitrovića!

Autor:

Sport

29.10.2022

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasno veče za srpskog golgetera.

KATASTROFA za Aleksandra Mitrovića!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Fulama i Evertona podelili su bodove u meču 14. kola Premijer lige, nakon što je susret u Londonu završen bez postignutih golova.

Napadali su domaći igrači, imali su čak 24 šuta ka golu Džordana Pikforda, ali nisu uspeli da savladalu golmana "karamela", pa su morali da se na kraju zadovolje samo sa jednim bodom.

U ovom remiju posebno se negativno istakao Aleksandar Mitrović, prvi golgeter naše reprezentacije, koji nije uspeo da savlada Pikforda iz čak deset upućenih udaraca ka njegovom golu. Poslednji put kada je neki fudbaler uputio dvocifren broj udaraca, a nije zabeležio pogodak, bio je Hari Kejn još 2017. godine.

Takođe, Fulam je stigao do još negativnog rekorda, ali ovog puta timski. Fudbaleri ekipe sa "Krejven Kotidža" su uputili čak 24  šuta ka Pikfordovom golu, ali na kraju, nijedan nije završio tamo gde treba. Polsednji put da se nešto tako desilo u Premijer ligi je bilo u sezoni 2003-04.

Ovim remijem, fudbaleri ekipe iz Londona su ostali na sedmoj poziciji na tabeli Premijer lige, sa 19 osvojenih bodova iz 13 odigranih susreta. Sa druge strane, "karamele" su na 12. mestu sa osvojenih 14 bodova.

U sledećem kolu Fulam gostuje ekipi Mančester stiija, dok će Everton na svom terenu ugostiti ekipu Lestera. Slede još dva kola, a onda ide pauza tokom koje će se odigrati Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Loka

30.10.2022 06:39

Ne seri. A po cemu je to negativno??? Sta su drugi uradili? Da nam nije ovog lepotana, ne bi nas nigde ni bilo. ❤️