MITAR JE NEZAUSTAVLJIV: Srbin nastavio da rešeta i doveo Piksija na sedmo nebo, Arsenal se SAPLEO!

Autor:

Sport

23.10.2022

13:56 >> 14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitar nastavio da gazi, Arsenal konačno kiksnuo.

MITAR JE NEZAUSTAVLJIV: Srbin nastavio da rešeta i doveo Piksija na sedmo nebo, Arsenal se SAPLEO!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Fulama savladali su na Eland Roudu Lids rezultatom 3:2.

Srpski centarfor Aleksandar Mitrović nastavio je da "brusi formu" za Svetsko prvenstvo u Kataru! Napadač Fulama postigao je svoj deveti prvenstveni gol, čime se približio ličnom premijerligaškom rekordu koji iznosi 11 pogodaka.

Mitrović je u okviru 13. kola šampionata Engleske postigao izjednačujući gol za Fulam protiv Lidsa, posle kornera koji je izveo Pereira.

 

 

Domaćin je poveo na "Elan Roudu" golom Rodriga u 20. minutu susreta, a sedam minuta kasnije još jednom se istakao Srbin.

Do kraja meča viđena su još tri gola, gosti iz Londona su preko Rida i Vilijana stigli do 3:1, a pre samog kraja meča Patrik Bamford je samo ublažio poraz domaćina.

Podsećanja radi, Mitrović je bio odličan i u dresu reprezentacije Srbije, postigavši ukupno četiri pogotka protiv Švedske i Norveške u završnici Lige nacija. Mundijal počinje 20. novembra, a selektor Srbije Dragan Stojković Piksi očigledno ne mora da brine zbog rekordera "Orlova".

Fudbaleri Arsenala doživeli su šokantan kiks na gostovanju Sautemptonu.

Lider Premijer lige je poveo posle sjajne akcije koju je snažnim i preciznim udarcem završio Granit Džaka.

Ipak, u nastavku meča posle izuzetnog napada popularni Soton je izjednačio. Elijunusi je dodao do Armstronga, koji je lako savladao Remzdejla i postavio konačnih 1:1.

U preostala dva meča Aston Vila pobedila je na svom terenu Brentford, dok je Lester istim rezultatom bio bolji od Vulverhemptona u gostima.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading