Aleksandar Mitrović URUČIO OTKAZ legendi!

Autor:

Sport

21.10.2022

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad je stvarno kraj.

Aleksandar Mitrović URUČIO OTKAZ legendi!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović u Norveškoj

Fudbaleri Fulama ubedljivo su savladali Aston Vilu u meču 12. kola Premijer lige.

Konačan rezultat bio je 3:0, a ponovo je blistao reprezentativac Srbije, Aleksandar Mitrović, koji je postigao drugi gol na meču (više o utakmici možete pronaći OVDE).

Mitrović je bio precizan sa bele tačke, stigao je do osmog pogotka ove sezone i popeo se na četvrto mesto liste strelaca Premijer lige (ispred njega samo gol-mašina Erling Haland koji je 15 puta varao protivničke golmane i Hari Kejn sa devet pogodaka, dok Ajvan Toni ima isti broj golova kao i Mitar).

Svojom maestralnom partijom Mitrović je uručio otkaz treneru Aston Vile, legendarnom Stivenu Džerardu. Čelni ljudi kluba iz Birmingema izgubili su strpljenje, pa je poraz od Fulama bila kap koja je prelila čašu i posle koje povratka nema.

Klub se oglasio ovim povodom i potvrdio je da je Džerard otpušten:

- Želimo da se zahvalimo Stivenu na teškom radu i posvećenosti, kao i da mu poželimo sve najbolje u budućnosti - stoji u poruci.

 

 

Džerard je u Aston Vilu došao 11. novembra 2021. godine, a pre toga vodio je još Glazgov Rendžerse sa kojima je osvojio šampionsku titulu u Škotskoj. Takođe, kao trener je radio u mlađim kategorijama Liverpula.

Što se njegove igračke karijere tiče, suvišno je trošiti reči. Skoro ceo život proveo je u Liverpulu iz kog je otišao u MLS ligu, u ekipu Los Anđeles Galaksija na samom zalasku karijere. Za "Redse" je odigrao 710 utakmica na kojima je postigao 186, a namestio 153 gola, dok je "preko bare" upisao 39 nastupa i imao skor od pet pogodaka i 15 asistencija.

Za reprezentaciju Engleske igrao je 114 puta, postigao je 21 gol, a dodao još 23 asistencije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading