EKSKLUZIVNO! Nedimović posle povlačenja Bjekovića: Evo šta čeka FSS!

Autor:

Sport

01.11.2022

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Nedimović je ekskluzivno za Republiku prokomentarisao dešavanja u FSS i izbor predsednika.

EKSKLUZIVNO! Nedimović posle povlačenja Bjekovića: Evo šta čeka FSS!

Foto: N. Pančić

Danima unazad traje tenzija oko izbora novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Na kraju je jedini kandidat Nenad Bjeković povukao kandidaturu, a potom su razmatrane druge tačke dnevnog reda.

Ono što je posebno zanimljivo je da je sednici Skupštine prisustvovao i Branislav Nedimović, koji se u javnosti spominje kao glavni kandidat za predsednika FSS.

Nekadašnji ministar poljoprivrede, koji je na sednici u svojstvu delegata, se oglasio za Republiku i diplomatski odgovorio na pitanje da li bi prihvatio da vodi FSS.

- Važno je da Savez dobije mir i stabilnost pred Katar jer nas čekaju velike pobede, a ko će biti i šta pokazaće procedura posle Svetskog prvenstva - rekao je Nedimović.

Ono što je još obeležilo sednicu Skupštine FSS je prepucavanje predstavnika Partizana i Crvene zvezde, i odnosi dva najveća srpska kluba su rak rana srpskog fudbala.

Ipak, Nedimović veruje da ima prostora za napredak, kada je reč o odnosu večitih.

- Razgovor je lek za sve i vidim svetlu budućnost, iako nekad zvuči strašno. U svakom klubu ima razuma i to će leći na svoje posle reprezentativmih uspeha - poručio je Nedimović za naš portal.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zivan

01.11.2022 18:55

Braavoooo. Izbacite lopurde iz FSS, doslo je vreme za ciscenje !!! Sa Nedimovicem, Vucic i Drzava ce napokon stati na "glavu mafiji u srpskom fudbalu " !!!! Bravoooo