POVRATAK OTPISANOG: Posle 316 dana ponovo na terenu! Grobare jedna činjenica može POSEBNO DA RADUJE!

Autor: Žarko Sokić

Sport

31.10.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo Pantić konačno se oporavio i vratio fudbalu.

POVRATAK OTPISANOG: Posle 316 dana ponovo na terenu! Grobare jedna činjenica može POSEBNO DA RADUJE!

Foto: Starsport

Danilo Pantić, FK Partizan

Fudbaleri Partizana lako su izašli na kraj sa Radničkim iz Niša te su u Humskoj slavili sa 4:0.

Golove za crno-bele protiv oslabljenih Nišlija postigli su Andrija Pavlović u 7, Rikardo Gomeš u 15. i 55, kao i Samed Baždar u 83. minutu te će izabranici Gordana Petrića u odličnom raspoloženju dočekati utakmicu protiv češke ekipe Slovacko u Ligi konferencija (četvrtak, 21.00).

Pored tri boda, Partizan je na ovom meču dobio i Danila Pantića. Malerozni ofanzivni vezista se posle 316 dana vratio u tim i odigrao zvaničnu utakmicu prvi put još od duela protiv Kolubare i minimalne pobede rezultatom 1:0.

Šta može posebno da raduje Grobare?

Kada je Pantić poslednji put bio u timu Partizan je bio prvi na tabeli i to, prilično ubedljivo. Crno-beli su na pomenutom meču protiv Kolubare uspeli da stignu do jesenje titule i godinu su završili sa pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Republika

Foto: Starsport

Partizan slavi jesenju titulu prošle sezone

 

Kriza se poklopila sa Pantićevom povredom, njemu je stradalo koleno na pripremama u Beleku, pa je igrač koji je iz Humske stigao do zvezda, a onda se vratio kući kako bi oživeo karijeru, kao posmatrač ispratio veoma burne dane, nedelje, ali i mesece u Partizanu.

Gledao je kako se prednost crno-belih prošle sezone topi i kako Partizan ostaje bez titule, ispratio je i finale Kupa koji je osvojila Zvezda, odlazak Aleksandra Stanojevića, dolazak i odlazak Ilije Stolice, povređen je ispratio i Ivicu Ilieva iz Humske... Dočekao je Gordana Petrića, bio je nemi posmatrač u eliminaciji od Radničkog iz Sremske Mitrovice u Kupu ove sezone, a sada je, konačno, spreman za teren i nema sumnje da će puno doneti Partizanu.

Danilo Pantić je dete Partizana, za klub je debitovao još 2013. godine kada je u pobedi protiv Spartaka (5:0) ušao u igru umesto Vladimira Volkova u 70. minutu. 

Od tada, pa do danas, u crno-belom dresu odigrao je 141 utakmicu, postigao je 19, a namestio 23 gola i osvojio dve titule i dva Kupa. Iz Partizana je prešao u Čelsi za koji nikada nije debitovao, već je išao na razne pozajmice i to u Vitese, Ekscelzior, Fehervar, ponovo Partizan i Čukarički da bi se 2021. godine vratio u Humsku kao igrač crno-belih.

Šta vi mislite, da li će Danilo Pantić biti pojačanje za Partizan u nastavku sezone?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading