BRUTALAN NAPAD NA ZVEZDU: "Klasična otimačina pred očima cele Srbije!"

Autor:

Sport

26.10.2022

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se ne stišava bura posle pobede Crvene zvezde u Nišu golom u 97. minutu.

BRUTALAN NAPAD NA ZVEZDU: "Klasična otimačina pred očima cele Srbije!"

Foto: Starsport

Aleksandar Pejović i Bibras Natho

Crvena zvezda je savladala Radnički sa 2:1, golom Pešića u poslednjim sekundama utakmice, a meč su obeležila i dva crvena kartona za domaće fudbalere.

Aleksandar Pejović, kapiten ekipe iz Niša, se i dalje ne miri sa porazom, pa je u razgovoru za "Sportski žurnal"  žestoko napao šampiona države, jer smatra da je njegov tim pokraden u nedelju.

- Kažnjeni smo, ništa drugo. Brutalno i drastično! Nagrada koju smo zaslužili pretvorena je u kaznu. Umesto da izuzetno borbenu igru, visokomotivisanu i sadržajnu, bez obzira što je pred nama bila jaka Zvezda, krunišemo više nego zasluženim bodom doživeli smo nešto što ne mogu da definišem. Nije to samo nepravda već klasična otimačina i to pred očima Srbije! I da se razumemo, neću o Zvezdi ništa drugo da kažem osim da poštujemo naš najbolji klub, da respektujemo igrače, trenere i navijače - istakao je Pejović.

Republika

Foto: Starsport

Pešić je u 97. minutu ugasio nadu domaćina

Kapiten "Reala sa Nišave" se zapitao i zašto druge ekipe u Srbiji nemaju povlašćen položaj u srpskom fudbalu.

Pitam se samo, zašto? Zar Vojvodina, Čukarički, niški i kragujevački Radnički, Novi Pazar, Voždovac, Radnik, Napredak i svi drugi ne igramo fudbal?! Zar smo mi neka slučajna grupacija, zar smo mi ljudi neke druge kategorije ili treće vrste i nižeg reda - jasan je bio defanzivac Radničkog.

Imao je za kraj i jasnu poruku.

- Naš narod kaže: sila Boga ne moli. Svesni smo toga, ali trebalo bi znati i što se malo pominje da ni Bog silu ne voli. Kad-tad će se stati na rep onima koji uništavaju ne samo šampionat već i srpski fudbal. Ubeđen sam, doći će i taj dan - zaključio je Pejović.

Posle 16 odigranih kola, ekipa Radničkog se nalazi na 11. mestu prvenstva Srbije sa 16 osvojenih bodova, dok je Zvezda prva sa 41 bodom.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
prekidac

26.10.2022 10:31

Pogledas snimak,pa tek onda komentarises nesto.Nemoj da ti se drugi smeju.

Sasa

27.10.2022 10:29

@prekidac - Zvezda zasluzeno pobedila ,sudija odlican ,ko gubi ima pravo da se ljuti!!! Sta je sa skupljacima lopti ,koliko vremena su oni skratili utakmicu .....

Vlado

27.10.2022 12:22

Delegat Partizana kako ga nije sram komentirati(Pejović),a tukli Zvezdu sa svih strana.Toliko su mu velike suze da je zaboravio kad im je u 97 min Partizan oteo pobedu.