Luis Suarez SRUŠIO SNOVE Liverpulu: "El Pistolero" još jednom POKAZAO KLASU! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.10.2022

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovio je uspeh od pre 16 godina.

Luis Suarez SRUŠIO SNOVE Liverpulu: "El Pistolero" još jednom POKAZAO KLASU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Luis Suarez u dresu Nasionala

Fudbaleri Nasionala iz Montevidea novi su šampioni Urugvaja.

Tim za koji nastupa Luis Suarez, u borbi za titulu savladao je gradskog rivala Liverpul rezultatom 4:1, ali tek posle produžetaka.

"El Pistolero" je još jednom pokazao klasu i vodio je tim ka pobedi, te je ponovio uspeh iz sezone 2005/06. kada je sa Nasionalom takođe osvojio titulu. Što se samog meča tiče, regularnih 90 minuta završeno je rezultatom 1:1, a golove su postigli Suarez i Vesino.

Liverpul je u finišu regularnih 90 minuta ostao sa igračem manje zbog isključenja Pereire, a to je Nasional znao da iskoristi. Suarez je pogodio za 2:1, a onda je dva gola postigao Giljoti i titula je stigla u vitrine Nasionala.

Do finalnog meča došlo je tako što je Nasional ovog meseca osvojio Klausuru, Liverpul je bio najbolji u Aperturi, pa je „majstorica“ rešila pitanje vladara Urugvaja.

Suarez je sa ova dva gola napravio odličnu uvertiru pred Svetsko prvenstvo u Kataru. Jeste "El Pistolero" u poznim igračkim godina, ima i koji kilogram viška, ali definitivno i dalje nije za penziju. Imaće još toga da kaže na oproštaju od dresa Urugvaja.

 

 

Luis Suarez je ove sezone za Nasional odigrao 16 utakmica na kojima je postigao osam, a namestio tri gola. Proradio je kada je trebalo i na taj način priredio navijačima svog tima nešto što će pamtiti zauvek. 

Za reprezentaciju Urugvaja odigrao je 134 utakmice i postigao 68 golova, a sa kapitenskom trakom oko ruke predvodiće ovaj tim u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading