LUKA JOVIĆ PODIGAO BURU NA APENINIMA: "Nije želeo nikoga da uvredi!"

Autor:

Sport

28.10.2022

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golgeter je ponovo u centru pažnje na "čizmi".

LUKA JOVIĆ PODIGAO BURU NA APENINIMA: "Nije želeo nikoga da uvredi!"

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Luka Jović je postigao dva pogotka u velikoj pobedi Fiorentine protiv ekipe Istanbul Bašahšehira sa 2:1 u meču 5. kola Lige konferencija.

Fudbaleri turske ekipe su poveli u Firenci, ali je Jović sa dva pogotka, u 26. i 62. minutu, doneo veliki preokret i slavlje, pošto je ovim trijumfom Fiorentina obezbedila prolaz u drugu fazu trećeg evropskog takmičenja po kvalitetu.

Na taj način, srpski napadač je nastavio niz golova, pošto je u poslednjih šest mečeva postigao čak pet golova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jović i Milenković u dresu Fiorentine

Po postizanju gola na sinoćnjem meču, Jović je stavio prst na uvo, kao signal svim kritičarima da je ponovo u formi. Taj gest je prokomentarisao i trener "Viole" Vinćenzo Italiano.

Nije lako uklopiti se odmah posle tolikog perioda neigranja. Znali smo da ćemo morati da ga čekamo. Sada nam vraća golovima a može da bude i još bolji. Proslava gola? On je osetljiv momak, patio je na početku sezone… Mislim da nije želeo da uvredi nikoga i aplaudirao je publici kada je izlazio. On samo želi da postiže golove i da usreći navijače - rekao je Italijano.

Ono što svakako može da raduje Piksija, ali i sve navijače u Srbiji jeste činjenica da je Jović formu uhvatio u pravom trenutku, pošto Svetsko prvenstvo u Kataru počinje za samo 23 dana.

Ove sezone, Luka Jović je za Fiorentinu odigrao 17 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je ukupno šest golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading