RENDULIĆ ZADOVOLJAN REMIJEM: Odigrali smo odlično drugo poluvreme protiv šampiona Holandije

Autor:

Sport

25.10.2022

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli imaju dobar rezultat uoči revanša.

RENDULIĆ ZADOVOLJAN REMIJEM: Odigrali smo odlično drugo poluvreme protiv šampiona Holandije

Foto: FK Crvena zvezda

Zoran Rendulić i njegov stručni štab

Trener mladih fudbalera Crvene zvezde Zoran Rendulić izjavio je da je njegov tim ostvario aktivan rezultat u prvom meču drugog kola omladinske Lige šampiona protiv AZ Alkmara.

Mladi fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u Holandiji 2:2 sa AZ Alkmarom.

- Mislim da smo prvo poluvreme utakmice prepustili protivniku i da nismo uopšte igrali. Nismo prikazali ništa od onoga što smo dogovorili pre meča. Slično je izgledala utakmica prvih pola sata protiv Sportinga. Međutim, na poluvremenu smo se dogovorili šta treba da radimo i momci su već posle prva tri minuta i gola videli da mogu. Pričali smo, gledali video analizu, igrali protiv jedne ozbiljne ekipe, nismo još ništa uradili, ali došli smo do toga da imamo aktivan rezultat. To ne mora ništa da znači, smatram da nas očekuje mnogo ozbiljnija utakmica u Beogradu - rekao je Rendulić, preneo je zvanični sajt kluba.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde na meču sa AZ Alkmarom

Crvena zvezda je na poluvremenu gubila 2:0 na poluvremenu, ali je na kraju uspela da izbori remi.

- Znali smo da su mnogo dobri na lopti, to je prepoznatljiva holandska škola. Nisu slučajno šampioni Holandije. Međutim, dosta smo im pomogli u smislu da smo stajali daleko od igrača. Dali smo im samopouzdanje, pogotovo posle prvog gola koji smo lako primili. Izdržali smo dobro prvo poluvreme da je ostalo 2:0, ali i kod 2:1 smo imali dva zicera što je značilo da smo i mi mogli da rešimo. Mislim da ćemo bolje pripremiti utakmicu, opet su momci dobili samopouzdanje. Mnogo je značila utakmica protiv Sportinga na psihološkom planu - dodao je trener Crvene zvezde.

Značajnu ulogu na meču sa holandskim klubom imali su mladi fudbaleri Zvezde, koji konkurišu za sastav u prvom timu "crveno-belih".

- Kod tri igrača iz prvog tima, Stefana Lekovića, Nikole Stankovića i Jovana Mijatovića se vidi da nisu u ritmu, ali to je i normalno. Njima će mnogo značiti utakmica i za dalje izazove u prvom timu, kao i za revanš. Iz utakmice u utakmicu ćemo izgledati sve bolje i pokušati da izdržimo 90 minuta visok ritam ofanzivno i defanzivno. U drugom poluvremenu smo pokazali da možemo da igramo odličan fudbal. Tek treba da se spremimo, očekuje nas teška utakmica u revanšu - zaključio je Rendulić.

Revanš meč biće odigran za nedelju dana u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading