I ĐOKOVIĆ ZVAO PREBIJENOG NAVIJAČA PARTIZANA: "Ovo je poruka nama koji smo na strani Ostoje Mijailovića!"

Autor:

Sport

24.10.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura u FK Partizan se i dalje ne stišava,a povod je prebijanje Dalibora Petrovića.

I ĐOKOVIĆ ZVAO PREBIJENOG NAVIJAČA PARTIZANA: "Ovo je poruka nama koji smo na strani Ostoje Mijailovića!"

Foto: Starsport

Željko Tanasković

Dalibor Petrović je veliki navijač Partizana, koji između ostalog, radi i na stadionu kao prodavac kokica. U jednom danu se sve to promenilo.

- Ja imam ugovor sa FK Partizan, u obavezi sam da uzmem akreditacije da bih mogao da ih podelim svojim radnicima. Otišao sam kod Šljukića, koji je odgovorno lice, po akreditacije, ali mi je on rekao da ćemo da vidimo da li ću da nastavim da radim. Čekao sam u hodniku, svi su mi prilazili da se pozdrave. Ipak, posle par minuta me je napalo privatno obezbeđenje - izjavio je Dalibor Petrović u Jutarnjem programu TV Prva.

Petrović zna i zbog čega je napadnut.

- Ja znam zašto su to učinili. Gde je Željko tu sam ja, on od moje dvanaeste godine vodi brigu o meni, hteo bih svima da se zahvalim koji su bili uz mene. Jadno i bedno je što se ovo desilo, trebalo je da se pruži ruka i da mi kažu da ne mogu više da radim ovde i to je to - dodao je Petrović.

Foto: republika.rs

Dalibor Petrović, prebijeni navijač Partizana

Svoje viđenje situacije imao je i Željko Tanasković, generalni sekretar JSD Partizan.

- Znate kako to je verovatno poruka svima koji ne misle kao fudbalski klub, poruka nama koji smo na strani Ostoje Mijailovića. Izjava Vazure je jadna i bedna, pitao bih njega kako bi se osećao da je neko pretukao njegovog člana porodice. Da se daju takve izjave, da se to nije desilo pored svih svedoka pokazuju da je kriv - poručio je Tanasković na TV Prva.

On ističe da veruje da će ovaj nemili događaj dobiti i epilog, kao i da se zna ko su ljudi koji su Petrovića napali.

- Oni su stalno u FK, pretpostavljam da fudbalski klub ima logistiku da neke stvari stopira, ali verujem da će ovaj dogadjaj dobiti epilog. Dalibor je sedam sati bio u Urgentnom centru, zove me svako veče misleći da ga neko prati, možete misliti u kom je on košmaru. Potrudiću se da ovo dobije krajnji ishod, a znate svi šta je krajnji ishod.

Pretučenom Petroviću su svi pružili podršku, izmeđ ostalog i proslavljeni teniser Novak Đoković.

- Logično je da neko dođe posle svega i proba da sve ostane u kući. Ovde se radi o ljudima koji ne znaju šta je sport. Daliboru su svi pružili podršku, čak i navijači Zvezde. I Novak Đoković ga je zvao. Jadno je da neko priča da se to nije desilo.

Kako ističe, tenzije između dve strane nisu umanjene.

- Nisu umanjene, jasno je da sada kada smo mi u SD smo došli do dokumentacije i videli smo o čemu se radi. Preko 110 miliona se duguje za vodu, 74 miliona za porez i doprinose, krivično delo je da vi kada dajete platu ne plaćate obaveze prema državi, 19 miliona se duguje za vodu. FK kao najveći korisnik stadiona ima ugovornu obavezu da plaća sve režije i popravke na stadionu, a oni to sada ne rade, već sve prebacuju na SD. Ostali klubovi su na granici egzistencije.

Za kraj, Tanasković je poručio i da mu je krivo što sve ovo što se dešava utiče i na Partizanove sportiste.

- Meni je krivo što utiče, ja sam se nadao da će sve da ostane u porodici, a ne da se prepucavamo preko medija. Partizan mora i može da bude iznad svega pošto je jedno od najtrofejnijih sportskih kuća. Trudićemo se da Partizan vratimo na stare staze slave - zaključio je Tanasković

Videćemo da li će i kada ovaj događaj dobiti svoj epilog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading