BIKOVI PREKINULI CRNU SERIJU: Srpska kolonija pogubna za Udineze - Radonjić ušao sa klupe i rešio meč! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.10.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući srpskom reprezentativcu, "Bikovi" su prekinuli seriju loših rezultata.

BIKOVI PREKINULI CRNU SERIJU: Srpska kolonija pogubna za Udineze - Radonjić ušao sa klupe i rešio meč! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U okviru 11. kola italijanske Serije A na "Dačija Areni" u Udinama, ekipa Torina je stigla do trijumfa kojim je prekinuta crna serija.

Sa druge strane crno-beli iz Udina doživeli su drugi neuspeh u aktuelnoj sezoni, ali su nastavili seriju od tri meča bez trijumfa.

 

 

Već u prvih pola sata igre viđena su dva pogotka, po jedan na obe strane. Gosti su pogotkom Aine u 14. minutu stigli do prednosti, da bi samo 12 minuta kasnije Delefeu poravnao rezultat.

Rezultatski gledano, ključni trenutak susreta dogodio se na samom početku drugog perioda igre kada je u ugru umesto Mirančuka ušao srpski reprezentativac Nemanja Radonjić.

Upravo je on bio začetnik akcije u 69. minutu. Sjajno je uposlio Pjetra Pelegrio koji je matirao golmana Marka Silvestrija i ispostaviće se, postavio konačan rezultat ovog susreta.

 

 

Kada je reč o srpskim internacionalcima u ekipi Torina, Vanja Milinković-Savić i Saša Lukić su na terenu proveli svih 90 minuta.

U narednom kolu, srpsku koloniju u Torinu očekuje duel sa Milanom.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading