BOMBA NA APENINIMA! Pavlović pred TRANSFEROM KARIJERE: Srbin oblači dres italijanskog VELIKANA za 20.000.000 evra?

Autor:

Sport

22.10.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, gigant sa Apenina žestoko "zagrizao" za defanzivca "Orlova".

BOMBA NA APENINIMA! Pavlović pred TRANSFEROM KARIJERE: Srbin oblači dres italijanskog VELIKANA za 20.000.000 evra?

Foto: Starsport

Strahinja Pavlović

Reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović sve bliži je prelasku u redove Juventusa! Ovu informaciju obelodanila je italijanska "Gazeta" uz otkriće da se sportski direktor "Stare dame" Federiko Kerubini lično angažovao kako bi Srbin Austriju što pre zamenio Italijom.

Gigant sa "Čizme" spreman je da plati čitavih 20 miliona evra Salcburgu za slobodu bivšeg defanzivca Partizana, koji igra sve bolje u novom klubu. Popularni Kalaba nedavno je postigao gol i iznudio enal protiv Admire u Kupu Austrije, a pažnju na sebe skrenuo je partijama u dresu reprezentacije Srbije pod dirigentskom palicom selektora Dragana Stojkovića Piksija.

 

 

Ono što ide na ruku čelnicima Juventusa je Pavlovićeva plata, budući da on u Salcburgu zarađuje tek oko 700 hiljada evra godišnje. Stoga, torinski crno-beli imaju priliku da dugoročno reše pitanje štopera bez velikih izdvajanja iz "platnog fonda", a pomenuta cifra obeštećenja lako bi mogla da promeni stav austrijskog prvaka koji glasi - "Pavlović nije na prodaju".

Podsetimo, Salcburg je Srbina letos platio Monaku sedam miliona evropskih novčanica, a prilikom selidbe u "kneževinu" Partizan je prihodovao celih deset miliona. Sada bi Pavlović lako mogao da se pridruži tandemu "Orlova" Vlahović/Kostić, koji već igra u "gradu Fijata".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading