OJADILA FUDBALERA, UZELA BOGATSTVO, PA NAŠLA NOVU ŽRTVU! Atraktivna menadžerka ponovo na sudu: Poznata je po skandalima, bivši muž je TUKAO na ulici!

Autor:

Sport

21.10.2022

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važi za jako moćnu ženu u svetu fudbala.

OJADILA FUDBALERA, UZELA BOGATSTVO, PA NAŠLA NOVU ŽRTVU! Atraktivna menadžerka ponovo na sudu: Poznata je po skandalima, bivši muž je TUKAO na ulici!

Foto: printscreen/youtube.com

Jedna od najpoznatijih žena u svetu fudbala, Anamarija Prodan, ponovo je u centru pažnje.

Atraktivna 49-godišnja Rumunka važi za jako moćnu osobu, a tokom svoje menadžerske karijere znala je da zaradi dosta novca. Tako je, svojovremeno, ojadila fudbalera Parme, Denisa Mana, koji nije poštovao ugovor, pa je morao da plati 350 hiljada evra na račun Anamarije.

Nije se Rumunka smirila, i pored toga što je uzela pravo bogatstvo, pa je sada našla novu žrtvu. Tužba će biti pokrenuta i protiv 25-godišnjeg Valentina Geogrgija koji je trenutno na pozajmici u turskom Umranijesporu i to iz FCSB-a.

Kako se navodi, Georgi nije poštovao ugovor pa bi mogla da ga zadesi sudbina sunarodnika Mana. 

 

Sud još nije odredio rok jer se očekuje žalba igrača, ali moguće je da će veznjak pred lice pravde izaći do kraja ove godine. Georgi je u junu pozajmljen Umranijesporu  iz FCSB-a na jednu sezonu za 50.000 evra. Ako žele da i zvanično postane deo kluba, Turci FCSB-u moraju platiti 200.000 eura.

U Umranijesporu Valentin Georgi ima platu od 25.000 evra mesečno, a ove sezone je nastupio u osam utakmica i postigao jedan gol za turski tim.

Inače, nedavno se Anamarija Prodan našla i u centru jednog skandala kada je pretučena na ulici od strane svog bivšeg supruga. Nešto mu je pokazala na telefonu, što je njemu toliko zasmetalo da je počeo da je udara. Sukob se, srećom, završio bez težih posledica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading