NEVEROVATNA PRIČA: Heroj DONIRAO majci jetru, vratio se na teren i postigao gol! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.10.2022

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarna priča stiže iz Hrvatske.

NEVEROVATNA PRIČA: Heroj DONIRAO majci jetru, vratio se na teren i postigao gol! (VIDEO)

Foto: Youtube/PrintScreen/La Aficion

Robert Perić Komšić

Robert Perić-Komšić, fudbaler Cibalije, donirao je svojoj majci jetru, iako je to značilo gotovo siguran kraj njegove fudbalske karijere.

Ovaj fudbaler je rizikovao karijeru, ali i svoj život, ne bi li spasio život majci Ljiljani, što se na kraju i desilo. Operacija je prošla odlično, njegova majka je preživela, a on se vratio na teren.

Nastupio je prvi put za Cibaliju u avgustu po povratku sa operacije, a sada je i postigao prvi gol u remiju protiv Dugopolja (1:1).

- Imao sam potpuno jasnu sliku rizika, ali u tom momentu nisam razmišljao o tome hoću li igrati fudbal ili ne. Imao sam jasnu misiju, da mama bude dobro. Sve ostalo su sporedne stvari - izjavio je Perić-Komšić za portal "Vinkulja.hr".

Danas su oboje dobro, mama se uspešno oporavlja.

- Mama mora da uzima terapiju, ali to za nju nije nikakva novost. Meni su svi nalazi uredni, jetra je dva meseca nakon operacije bila gotovo u potpunosti regenerisana. Uglavnom, bežim od neke priče o herojstvu, učinio sam ono što bi verujem učinio svako ko je odrastao u funkcionalnoj porodici. Meni je majka dala život, ja sam njoj produžio - izjavio je momak rođen u Sarajevu.

Inače, Cibalija se posle deset odigranih kola nalazi na drugom mestu u okviru 2. lige Hrvatske, sa 17 bodova, samo dva manje od Rudeša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading