HEROJSKI! Gol vredan boda i 20 KOPČI! Spasao šampiona Evrope, pa krvav pao na travu, na stadionu nastao MUK! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

12.10.2022

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive scene viđene su na meču Lige šampiona.

HEROJSKI! Gol vredan boda i 20 KOPČI! Spasao šampiona Evrope, pa krvav pao na travu, na stadionu nastao MUK! (FOTO+VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Šahtjora bili su na pragu ogromnog iznenađenja i pobede protiv Reala iz Madrida u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona.

Ukrajinci su dugo vodili golom koji je postigao Zubkov u 46. minutu, ali je u petom minutu nadoknade Antonio Ridiger herojskim skokom postigao pogodak, doneo izjednačenje šampionu Evrope, ali zaradio 20 kopči!

Realov defanzivac dobio je jak udarac u lice prilikom sudara sa golmanom Šahtjora Trubinom, a posle udarca su obojica ostali na terenu.

Ridiger je pokušao da se pridigne, ali kada je video krv na svom dresu odlučio je da je bolje da sedne i sačeka lekarski tim. Na kraju, izašao je sa terena, a po intervenciji lekarske službe shvatio je da će imati uspomenu na ovu utakmicu.

Antonio Ridiger važi za veoma hrabrog igrača koji ne beži od duela, pa je već nosio masku preko lica zbog povrede u prethodnom periodu. Sada se čeka detaljnija analiza koja će pokazati da li je došlo do preloma ili nije. 

Nemac je rođen u Berlinu pre 29 godina, a tokom karijere nastupao je za mlađe kategorije Borusije iz Dortmunda i Štutgarta, zatim Štutgart, Romu i Čelsi, a zatim i Real gde je sada. Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 54 utakmice i postigao dva gola.

Što se Lige šampiona tiče, u grupi gde je i Real, "kraljevski klub" je prvi sa 10 bodova i već je obezbedio plasman u nokaut fazu, drugi je Lajpcig sa šest, bod manje ima Šahtjor, a na poslednjem mestu je Seltik sa jednim osvojenim poenom.

Pogledajte kako je izgledao Antonio Ridiger posle povrede:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading