NEVEROVATNA STATISTIKA: Mirko Ivanić je treći najbolji fudbaler na svetu po ovom parametru! (FOTO)

Autor:

Sport

11.10.2022

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Ivanić se početkom sezone mučio, pa je doživeo i povredu, ali to ga nije sprečilo da i dalje dominira u dresu Crvene zvezde.

NEVEROVATNA STATISTIKA: Mirko Ivanić je treći najbolji fudbaler na svetu po ovom parametru! (FOTO)

Foto: Starsport

Mirko Ivanić

Crnogorski fudbaler i Zvezdin "mozak" već nekoliko sezona se ove godine nalazi na trećem mestu po broju asistencija u svetu.

Ivanić, koji ima osam asistencija u Superligi Srbije, gleda u leđa samo De Brujneu koji ima devet uspešnih dodavanja, kao i Rajanu Filipu, napadaču Esperanža iz Luksemburga, koji ima 11 zabeleženih asistencija.

Republika

Foto: Printscreen/Transfermarkt

Najboljih deset asistenata na svetu

Iza Zvezdinog fudbalera se nalaze neki od najboljih fudbalera sveta, kao što su Mesi i Nejmar, koji su ubeležili po sedam asistencija. Isti broj ima i Sergej Milinković-Savić, glavni kreator Lacija.

Ivanić će, zajedno sa Zvezdom, pokušati da dobru formu nastavi u Budimpešti, gde Zvezda gostuje Ferencvarošu u 4. kolu Lige Evrope. Nakon toga, u nedelju će Zvezda gostovati u Kragujevcu, ekipi Radničkog, u 15. kolu Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading