SERGEJ ŠTIKLOM I CENTARŠUTEM U TREPAVICU REŠIO DERBI: Lacio pregazio Fiorentinu kao plitak potok! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.10.2022

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rimljani žele Skudeto.

SERGEJ ŠTIKLOM I CENTARŠUTEM U TREPAVICU REŠIO DERBI: Lacio pregazio Fiorentinu kao plitak potok! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Milinković-Savić "uništio" Speciju

Fudbaleri Lacija slavili su na gostovanju Fiorentini u poslednjoj utakmici devetog kola italijanske Serije A.

Nebesko-plavi su u Firenci pobedili rezultatom 4:0.

Utakmica na stadionu "Artemio Franki" rešena je u uvodnoj trećini meča, pošto su u prvih pola sata pala dva gola, a sudbina domaćina je samo u završnici zapečaćena.

Gosti iz Rima su poveli u 11. minutu, kada je Matijas Vesino bio najbolji u skoku posle kornera koji je izveo Matija Zakanji i glavom je načeo mrežu Fiorentine.

Igrao se 25. minut kada je Zakanji bio egzekutor, za razliku od prvog gola, a pogodak glavom je postigao posle sjajnog centaršuta Sergeja Milinković-Savića.

Na kraju, sve dileme oko pitanja pobednika je otklonio Luis Alberto preciznim udarcem u 86. minutu, na asistenciju Ćira Imobilea.

Međutim, najlepši momenat meča viđen je u prvom minutu nadoknade, kada se u strelce upisao i Imobile, a taj gol će ostati upamćen po asistenciji popularnog SMS-a koji je "štiklom" ostavio loptu svom kapitenu.

U ekipi Fiorentine je ceo meč odigrao Luka Jović koji se propisno ispromašivao na samom startu.

Nikola Milenković je sa klupe ušao u 59. minutu, a svih sat i po vremena je Aleksa Terzić presedeo sa ostalim rezervama.

Na drugoj strani je Sergej Milinković-Savić na terenu proveo svih 90 minuta, dok priliku sa klupe nije dobio Dimitrije Kamenović.

Ovom pobedom je tim iz prestonice došao do trećeg mesta na tabeli Kalča sa 20 osvojenih bodova, dok je "Viola" ostala 13. sa devet poena, četiri više od zone ispadanja.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading