ŠTA SE DEŠAVA U UEFA? Evropska krovna organizacija povukla objavljeni raspored, razlog je - tehnička greška!

Autor:

Sport

10.10.2022

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je juče u podne saznala svoje protivnike za Evropsko prvenstvo, a uveče je iz UEFA stigao i tačan raspored takmičenja.

ŠTA SE DEŠAVA U UEFA? Evropska krovna organizacija povukla objavljeni raspored, razlog je - tehnička greška!

Foto: FSS

Srbija će u grupi G igrati zajedno sa selekcijama Mađarske, Crne gore, Bugarske i Litvanije, a nakon objavljenog rasporeda, naša selekcija je borbu za Evropsko prvenstvo da započne kod kuće protiv Litvanije, a da je završi protiv Bugarske, takođe na svom stadionu.

Ipak, oglasila se UEFA, koja je poništila objavljeni raspored, a za razlog je navela tehničku grešku. Šta je u pitanju i dalje ne znamo, ali novi raspored treba očekivati vrlo uskoro. Takođe, videćemo da li će raspored uticati na našu selekciju, ili će u pitanju biti neke minorne promene.

Kvalfikacije za prvenstvo Evrope počinju u martu sledeće godine, a po dve najbolje reprezentacije iz svake grupe će obezbediti direktan plasman na prvenstvo, koje će se održati u junu i julu 2024. godine u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading