IZ SEDIŠTA UEFA o žrebu Srbije za EURO 2024!

Autor:

Sport

09.10.2022

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor nacionalnih federacija Evropske fudbalske unije (UEFA) Zoran Laković, izjavio je danas da Srbija ima dobre šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo, koje će biti održano 2024. godine u Nemačkoj.

IZ SEDIŠTA UEFA o žrebu Srbije za EURO 2024!

Foto: Twiiter.com/Euro 2024

Žrebom je ranije danas odlučeno da Srbija bude u grupi G kvalifikacija za EP 2024. sa selekcijama Mađarske, Crne Gore, Bugarske i Litvanije.

- Zanimljiva grupa, Srbija je dobro pošla. U ovoj grupi ima dosta naših ljudi. Šalili smo se da je to grupa kojom bukvalno autobusom mogu da se prođu sve kvalifikacije. Verujem da će selektor Srbije Dragan Stojković i svi u Savezu ozbiljno da se spreme za ove mečeve. Mislim da imamo dobru reprezentaciju. Potrebno je samo da se bavimo nama i da pokažemo respekt prema svima. Srbija ima dobre šanse da se konačno nađe na EP. Biće dosta zanimljivo u ovim kvalifikacijama- rekao je Laković za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Republika

Foto: Starsport

Zoran Laković


Kvalifikacije za EP 2024. biće odigrane od marta do novembra naredne godine. Plasman na EP 2024. izboriće po dve najbolje plasirane selekcije iz svake grupe. UEFA će naknadno objaviti raspored svih utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading