Samo u Humskoj! Sudija koji je oštetio crno-bele u derbiju DOBIO POSAO u Partizanu!

Autor:

Sport

06.10.2022

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je suspendovan zbog svoje greške.

Samo u Humskoj! Sudija koji je oštetio crno-bele u derbiju DOBIO POSAO u Partizanu!

Foto: Starsport

Neverovatne vesti stižu nam iz Humske - bivši sudija Danilo Grujić dobio je posao u Partizanu!

On je krenuo sa crno-belom ekspedicijom put Kelna, a prema saznanjima Informera on je zaposlen kao "domaćin sudijama" i trebalo bi da pomogne u odnosu između kluba i arbitara. 

Takođe, Danilo Grujić bio je u loži Partizana, prilikom gostovanju na Kipru, kada su crno-beli poraženi rezultatom 2:1 od AEK-a u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Republika

Foto: Starsport

Danilo Grujić

 

Da situacija bude dodatno zanimljiva - Grujić je svojovremeno bio suspendovan zbog greške u "večitom derbiju"! To se desilo 2015. godine kada je Grujić bio pomoćnik Miloradu Mažiću, a propustio je da signalizira glavnom arbitru kada su crno-beli trebali da dobiju penal. 

- Potkomisija za analizu suđenja analizirala je utakmicu 24. kola Superlige Crvena zvezda - Partizan, koja je odigrana 25.04.2015. Potkomisija za analizu suđenja prihvatila je izveštaj posmatrača suđenja sa navedene utakmice, koji je konstatovao previd prvog dodatnog sudije iz 62. minuta kada nije signalizirao prekršaje u njegovoj zoni odgovornosti. Sudija Danilo Grujić zbog pomenutog propusta neće biti delegiran u narednim kolima Superlige - stajalo je tada u saopštenju.

U 62. minutu 148. "večitog derbija" crno-beli su imali korner, a Vukašin Jovanović je loše zahvatio loptu glavom i ona se odbila o njegovu ruku. Grujić to nije video, Partizan nije dobio penal, a štoper Zvezde, koji je već imao žuti karton, nije sankcionisan.

Taj meč se završio rezultatom 0:0, a glavni arbitar Mažić nije kažnjen zbog pomenutog propusta.

Kako će navijači reagovati na sve ovo ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading