APSOLUTNI REKORDER! Fudbaler Borusije u godinu dana igrao za tzv. Kosovo, Albaniju i Severnu Makedoniju!

Autor:

Sport

01.10.2022

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ali tu nije kraj - može da igra za još jednu reprezentaciju!

APSOLUTNI REKORDER! Fudbaler Borusije u godinu dana igrao za tzv. Kosovo, Albaniju i Severnu Makedoniju!

Foto: Printscreen/Instagram/shabanzenku10

Fudbaler Borusije iz Mehengladbaha, Sahaban Zenku (18), oborio je sve rekorde kada su nastupi za nacionalni tim u pitanju.

Tačnije, kada su nastupi za nacionalne timove u pitanju!

O čemu se zapravo radi?

Zenku je u 2022. godini nastupao za čak tri reprezentacije! Prvo je dobio i prihvatio poziv U18 reprezentaciju takozvane države Kosovo, a nedugo posle toga zaigrao je i za isti uzrast, samo u dresu Albanije

To nije bio kraj njegovih avantura, te je uspeo da debituje i za U21 selekciju Severne Makedonije. Tu je čak uspeo da postigne i pogodak. 

 

 

Takođe, Zenku je čitavu karijeru proveo u Nemačkoj igrajući za Kasel i Borusiju Mechengladbah, te ne bi bilo čudno da dobije poziv i u reprezentaciju "Pancera".

Nedavno je u izjavi za nemačke medije rekao kako se najviše oseća Makedoncem jer je rođen u Severnoj Makedoniji, ali ostaje da se vidi za koga će na kraju nastupati. Odluku mora da donese pre debija za seniorsku reprezentaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading