Nemce čeka pun džak para, ako prethodno pokore Katar!

Autor:

Sport

25.09.2022

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački reprezentativci dobiće po 400.000 evra u slučaju da osvoje Svetsko prvenstvu u Kataru, saopštio je danas Fudbalski savez Nemačke (DFB).

Nemce čeka pun džak para, ako prethodno pokore Katar!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Mađarske

Predsednik DFB-a Bern Nojendorf izjavio je da je zadovoljan dogovorom.

- DFB je sa reprezentativcima Nemačke dogovorio bonuse za predstojeće SP u Kataru. Razgovor je vođen posle međunarodne utakmice protiv Mađarske u Lajpcigu. Reprezentativce su predstavljali Manuel Nojer, Tomas Miler, Džošua Kimih i Ilkaj Gundogan- navodi se u saopštenju DFB-a.

 

 


- Održali smo intenzivnu diskusiju u dobroj i konstruktivnoj atmosferi. Na kraju smo pronašli prihvatljivo rešenje za sve- rekao je Nojendorf.

Na zvaničnom sajtu DFB-a se navodi da će svaki fudbaler dobiti po 50.000 evra ako Nemačka osvoji prvo mesto u grupi na Mundijalu. Svaki nemački fudbaler će dobiti po 100.000 evra za plasman u četvrtfinale, a po 150.000 evra za plasman u polufinale. Osvajanje trećeg mesta svakom nemačkom reprezentativcu doneće po 200.000 evra, a plasman u finale po 250.000 evra.

SP će biti održano od 20. novembra do 18. decembra u Kataru. Nemačka će igrati u grupi E sa Kostarikom, Španijom i Japanom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading