Sahrana Radovana Radakovića protekla bez Vučelića i Vazure! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

30.09.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna vest je pre samo nekoliko dana pogodila sve ljubitelje fudbala i sporta uopšte.

Sahrana Radovana Radakovića protekla bez Vučelića i Vazure! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Nakon duge i teške bolesti u 52. godini, sa životne scene sišao je nekadašnji golman Fudbalskog kluba Partizan i reprezentativac SR Jugoslavije, Radovan Radaković.

Dugi niz godina Radaković se borio sa opakom bolešću, ali ovoga puta i pored svih napora nije uspeo da izađe kao pobednik.

Sahrana Radovana Radakovića obavljena je danas na Novom bežanijskom groblju u Beogradu, a u tužnoj povorci, pored članova porodice i prijatelja, mesto je našao veliki broj poštovalaca dela Radovana Radakovića iz sveta fudbala i sporta.

Ono što svakako nije moglo da ostane neprimećeno, jeste činjenica da sahrani nisu prisustvovali čelni ljudi FK Partizan Milorad Vučelić i Miloš Vazura. Razlozi njihovog izostanka nisu poznati, ali će svakako i to biti jedna od tema kojom će se mediji baviti u narednom periodu.

 

Da podsetimo, Radovan Radaković je tokom svoje profesionalne karijere nastupao za Obilić, BSK Batajnicu, Lijež, kragujevački Radnički, Partizan, Šturm iz Graca, Zemun, Voždovac i Kolubaru.

U dresu sa nacionalnim grbom nastupio je dva puta tokom 2001. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading