EUFORIJA NA AGROPAPUK ARENI: Trener domaćina nije krio oduševljenje - imao je šta da kaže nakon senzacije! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

28.09.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sremskomitrovački prvoligaš načinio je senzaciju na startu ovogodišnjeg kup takmičenja.

EUFORIJA NA AGROPAPUK ARENI: Trener domaćina nije krio oduševljenje - imao je šta da kaže nakon senzacije! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Na "Agropapuk Areni" u Sremskoj Mitrovici, prošlosezonski finalista kupa Srbije, ekipa Partizana, nakon izvođenja jdanaesteraca eliminisana je od domaćeg Radničkog.

Nije ovo prvi put da crno-beli na ovakav način startuju u najmasnovnijem takmičenju, a sasvim očekivano u redovima domaćina vlada prava euforija.

Trener domaće ekipe, Dejan Nikolić nije mogao da sakrije oduševljenje nakon velikog trijumfa:

- Sigurno je da bih bio zadovoljan da je ostalo 1:0 za Partizan. Rekao sam i pre početka meča nama je bio cilj da držimo utakmicu u neizvesnosti. Na poluvremenu sam rekao da nemaju strah, idemo, pa šta nam Bog da, rezultat je na kraju najmanje bitan. Na kraju je Partizan promašio šanse, penali su lutrija, bili smo srećniji i zabeležili smo istorijsku pobedu - rekao je Nikolić za TV Arena sport.

 

On je istakao da pobedu protiv Partizana nikada neće da zaboravi.

- Ovo je nešto što se ne zaboravlja, ovo će u mojoj trenerskoj karijeri ostati u posebnom sećanju. Nadam se da će ovo biti vetar u leđa na mečevima u Prvoj ligi Srbije. Ovim rezultatom i podvigom će i u prvenstvu sve doći na svoje mesto - zaključio je trener sremskomitrtovačkog Radničkog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading