S**NJE! Zvezda Norveške BESNO OPSOVALA posle poraza od Srbije (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

27.09.2022

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" su pobedili u Skandinaviji sa 2:0 i overili plasman u A diviziju Lige nacija i obezbedili drugi šešir pred žreb za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

S**NJE! Zvezda Norveške BESNO OPSOVALA posle poraza od Srbije (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa utakmice Norveške i Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije osvojila je Oslo pobedivši Norvešku sa 2:0 i tako izborila plasman u A diviziju Lige nacija i drugi šešir pred žreb za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

Posle utakmice, utiske je izneo Stale Solbaken, selektor domaćeg nacionalnog tima.

- Imali su veoma visoko mišljenje o nama. Mi smo se malo "ušuškali" u tome, ali bilo nam je teško da igramo nakon što smo primili prvi gol. Srbija se "kockala", ali je na kraju uspela - rekao je Solbaken za norvešku "TV 2".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa utakmice Norveške i Srbije

Istakao je da je većina njegovi izabranika bilo na nivou tokom susreta u Beogradu, što sada nije bio slučaj.

Nismo igrali najbolje, ali su sitnice odlučile da pobeda ode na stranu Srbije. Na prošlom susretu imali smo više igrača koji su bili bliži vrhuncu forme, ali to ne treba da nam bude nikakav izgovor. Pobedili bismo Sloveniju i na dobar i na prosečan dan, dok bismo protiv Srbije morali da budemo na maksimumu ako želimo da dođemo do rezultata, a mi to nismo danas uradili.

Kapiten Martin Odegard igru saigrača i njega opisao je kao užasnu uz psovku.

- Bilo je vrlo frustrirajuće. Počeli smo dobro tokom uvodnih 20-30 minuta, nakon toga, bilo je sr*nje. Oni su dolazili u opasne šanse, a mi nismo uspeli da ih ispratimo. Iako smo imali loptu, to nije bilo dovoljno. Nismo iskopali sebi put skroz do kraja, ali mislim da ima dosta pozitivnih stvari koje možemo da izvučemo iz ovog nastupa u Ligi nacija - izjavio je Odegard.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading