SRBIJO, SAMO OPREZNO: Švajcarska u velikoj seriji pobeda, Španija u finišu do prvog mesta u grupi! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.09.2022

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Švajcarske, koji će našoj selekciji biti rival na Svetskom prvenstvu u Kataru, zabeležili su treću uzastopnu pobedu, a ovaj put su bolji bili od Češke, rezultatom 2:1.

SRBIJO, SAMO OPREZNO: Švajcarska u velikoj seriji pobeda, Španija u finišu do prvog mesta u grupi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Švajcarske

Švajcarci su do pobede došli golovima u samo dva minuta. Prvo je Frojler doveo domaćina u prednost, golom u 29. minutu, a samo minut kasnije je Embolo duplirao prednost. Šik je golom u 45. vratio gostima nadu, međutim, rezultat se do kraja nije menjao. Najveću šansu je Češka propustila u 61. minutu, kada je Tomaš Souček promašio penal.

Na ovaj način su Švajcarci obezbedili opstanak u A diviziji, dok će Česi sledeće izdanje takmičenja provesti u B ligi.

U drugom meču grupe, reprezentacija Španije je golom u 88. minutu stigla do velike pobede u Bragi i obezbedila plasman na završni turnir Lige nacija. Mreže su mirovale sve do dva minuta pred kraj regularnog dela, kada je Morata savladao Dijega Koštu i doneo veliko slavlje svojoj ekipi.

Sledeće veliko takmičenje za obe reprezentacije je Mundijal u Kataru. Portugal će u grupi biti sa Ganom, Urugvajem i Južnom Korejom, dok će Španija igrati sa Kosta Rikom, Nemačkom i Japanom.

Standings provided by SofaScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading