OPŠTI HAOS U MOSTARU! Hrvati UDARILI na Bosance - užasna i sramna koreografija VELIČANJA muslimanske vojske!

Autor:

Sport

25.09.2022

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno nakon gostovanja Crnogoraca na "Blinom polju".

OPŠTI HAOS U MOSTARU! Hrvati UDARILI na Bosance - užasna i sramna koreografija VELIČANJA muslimanske vojske!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri BiH

Velika prašina podigla se u BiH zbog ponašanja bosanskih navijača i koreografije tokom meča sa Crnom Gorom, koji je odigran na "Bilinom polju".

"ABC", portal iz Mostara, mišljenja je da su najvatreniji navijači BiH priredili "veliku i sramotnu koreografiju" uoči početka utakmice između fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Preko cele tribine BH Fanaticosi priredili su užasno sramotnu koreografiju ljiljanima tzv. ratnim zastavama muslimanske vojske - napisao je mostarski portal, uz napomenu da u tekstu ispod zastave s velikim ljiljanom piše "Večno cvetaj u inat dušmanima".

Portal tvrdi i da je na startu utakmice stadion Bilino Polje "zagrmeo" porukom "Vico ped***", što je jasna poruka upućena predsedniku Fudbalskog saveza BiH Vicu Zeljkoviću.

Zaista bi se svaki Hrvat i Srbin trebali zapitati šta rade u muslimanskoj reprezentaciji BiH? Ovo je skandalozna sramota! Zar da Hrvat nastupi u ovakvom ambijentu gde se ističu zastave muslimanske vojske pod kojim su pobijeni toliki Hrvati (Uzdol, Grabovica, Doljani, Buhine kuće i još stotine drugih).Treba jasno napomenuti da navijači sa ovakvim zastavama ne mogu ući ni na jedan stadion hrvatskih ili srpskih klubova u BiH - piše "ABC" portal koji na kraju teksta apeluje na nogometaše hrvatske nacionalnosti da napuste reprezentaciju BiH.

Podsetimo, "Zmajevi" su slavili minimalnim rezultatom pogotkom Demirovića, na dodavanje Džeka, u finišu prvog poluvremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading