Solbakenove MUKE pred Srbiju: U Norveškoj se digla kuka i motika, od selektora traže da povuče RADIKALAN POTEZ!

Autor:

Sport

25.09.2022

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kormilar Norvežana pod pritiskom čeka odlučujući megdan sa "Orlovima".

Solbakenove MUKE pred Srbiju: U Norveškoj se digla kuka i motika, od selektora traže da povuče RADIKALAN POTEZ!

Foto: Tanjug/AP

Solbaken tokom meča Slovenija - Norveška (2:1)

Selektor Norveške Stale Solbaken suočava se sa velikim problemima uoči meča sa Srbijom koji će odlučiti koja od ove dve selekcije će izboriti plasman u elitnu grupu Lige nacija.

Atmosferu u norveškom sastavu poljuljao je poraz u Sloveniji (2:1), a dodatne nevolje napravio je golman Njiland, svojim lošim intervencijama tokom duela sa "Zmajčecima".

Gledao sam snimak utakmice, Srbija je bila veoma dobra protiv Švedske. Imaju napadački arsenal kakav malo koja reprezentacija ima. Oni su top klasa evropskog fudbala i biće nam jako teško - naveo je Solbaken, a potom je dodao:

Poslednji put kad smo se sreli uspeli smo da ih zaustavimo. Naravno, tada Vlahović nije bio u sastavu, ali jesu Mitrović i Tadić. Moraćemo da budemo taktički savršeni da bismo ih ostvarili cilj.

Norveška javnost zahteva od bivšeg trenera Kopenhagena da promeni čuvara mreže koji će braniti gol protiv "Orlova", ali...

Erjan je dugo unazad branio jako dobro. Nisam nikada bio zabrinut oko njega, ali mogu da se složim da je kod drugog gola Slovenije mogao bolje da reaguje. Ko će braniti protiv Srbije za sada nisam razmišljao, imam vremena do utorka da odlučim - podvukao je Solbaken pred utakmicu na stadionu "Uleval" koja je zakazana za utorak od 20 časova i 45 minuta.

Selekcija sa severa Evrope, prema predviđanjima kladionica, važi za favorita, a da li je Piksijeva Srbija potcenjena videćemo u Oslu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading