SAZNAJEMO! Pregovori Zvezde i stranca na "MRTVOJ TAČKI" (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

24.09.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delovalo je kao da će posao biti lak, ali...

SAZNAJEMO! Pregovori Zvezde i stranca na "MRTVOJ TAČKI" (FOTO GALERIJA)

Foto: Facebook/Printscreen/fkcrvenazvezda

Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda ima pet bodova više od večitog rivala Partizana u najvažnijoj sezoni Mozzart Superlige Srbije pošto će prvak naše zemlje imati direktno mesto u u grupnoj fazi Lige šampiona naredne sezone.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Jasno je da sportskog direktora Mitra Mrkelu, šefa skautinga Marka Marina i trenera Miloša Milojevića čeka veliki posao u zimskom prelaznom roku u oba smera - dolasci i odlasci.

Jedan od igrača sa kojim je uprava kluba odavno počela pregovore oko ostanka je iskusni defanzivni vezista Seku Sanogo (33) kojem saradnja ističe 31. decembra 2022. godine.

Iako je izgledalo da će posao biti lak pošto se Afrikancu sviđa život u Srbiji i Beogradu, kako saznaje portal Republika.rs razgovori se ne pomeraju sa "mrtve tačke" i nema naznaka da će se nešto promeniti.

Reprezentativac Obale Slonovače na Marakanu je stigao u janauru 2020. godine i do sada je dao četiri gola na 57 utakmica i osvojio tri titule i dva nacionalna Kupa zaredom.

Republika

Foto: Starsport

Seku Sanogo (desno) u duelu sa Sejdubom Sumom

Osim rešavanja pitanja sa Sanogom, Crvena zvezda i dalje nije odustala od želje nekadašnjeg trenera Dejana Stankovića, a u pitanju je Edmund Ado (22).

Reprezentativac Gane zbog rata sa upravom Šerifa nije odigrao nijednu utakmicu ove sezone, pošto u dva navrata nisu hteli da ga puste za male novce među crveno-bele.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Edmund Ado (desno) na utakmici Real Madrida i Šerifa

Odgovnorne ljude u Ljutice Bogdana može da raduje što momku iz Akre pada cena, a mediji u njegovoj zemlji spominju da bi mogao da završi na sudu sa svojim poslodavcima.

Samim tim u koliko dogovori dolazak Adoa, Crvena zvezda prekinući pregovore oko novog ugovora sa Sanogom pošto na njegovoj poziciji ima i Srđana Mijailovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading