POTRPALI UH U AUTOBUS KAO VREĆE KROMPIRA: Evo kako turski specijalci hapse Vukotićeve ubice! (VIDEO)

Autor:

Hronika

24.09.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon hapšenja turski specijalci su članove kriminalne grupe koja je učestvovala u likvidaciji Jovana Vukotića spakovali u autobus.

POTRPALI UH U AUTOBUS KAO VREĆE KROMPIRA: Evo kako turski specijalci hapse Vukotićeve ubice! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Turski mediji danas su objavili video-zapis na kome se vidi kako policijski službenici hapse osumnjičene, među kojima su i Zdravko Perunović iz Nikšića, kao i njegov sugrađanin Radoje Živković, zvani Žuti.

Živković je inače, rođak vođe suparničkog klana iz Kotora Radoje Zvicera koji se nalazi u bekstvu.

Na pomenutom snimku može se videti kako uniformisani policajci sa puškama u rukama obijaju vrata objekta i ulaze i hapse osumnjičene za ubistvo Jovana Vukotića, a potom ih sprovode do autobusa kojim su ovi članovi kriminalne bande odvedeni u zatvor.

Na video snimku vidi se na koji način istražitelji pretresaju objekat u kome su boravili članovi kriminalne organizacije koja je bila zadužena za smaknuće vođe škaljaraca i tom prilikom pronalaze crnu kutiju u kojoj je pištolj, za koji se sumnja da je služio u Vukotićevoj likvidaciji.

Po dva turska specijalca vode uhapšene sve do autobusa i iako su im spuštene glave, tom prilikom se vidi da je na čelu kolone uhapšeni Perunović, dok je odmah iza njega Živković.

Inače, inspektori su prilikom detaljnog pretresa prostorija uhapšenih našli njihove i lažna dokumenta, kojima su verovatno legalno ušli u zemlju.

Sumnja se da su Zdravko i Radoje egzekutorima dali čak milion i po evra za glavu škaljarca.

Podsetimo, Jovan Vukotić iako se već nekoliko puta našao na nišanu suparničkog klana iz Kotora, ovog puta nije uspeo da izbegne pet hitaca, a od povreda zadobijenih ovom prilikom je preminuo.

Naime, njega su napadači na motoru pratili 8. septembra kada je krenuo u tržni centra sa trudnom suprugom Mašom M, detetom i vozačem, inače, bliskim saradnikom od poverenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading